Crypto-Prijzen.nl

Moet ik nu Enjin Coin kopen? De toekomst van gamingproducten

Moet ik nu Enjin Coin kopen? De toekomst van gamingproducten

Op 23 juni maakte Enjin ENJ/USD het project spannender door een intro te presenteren voor schaalbare en programmeerbare NFT’s tijdens de Azure blockchain meetup.

Op 24 juni trad Enjin toe tot het Crypto Climate Accord in een poging om zijn voetafdruk koolstofarm te maken en meer geloofwaardigheid toe te voegen aan de milieuzorgen van de industrie. Bovendien wordt het Crypto Climate Accord ondersteund door 20 bedrijven uit de blockchain-, fintech- en Greentech industrie, met namen als Ripple, CoiNShares, ConsenSys, de Web3 Foundation, Zodia, Canopi en nog veel, veel meer.

Op 25 juni trad Pandemic Games toe tot het Enjinecosysteem. Pandemic Games zijn omgedoopt van Tron Game Center en bouwen 2 games op JumpNet met gedeelde NFT’s die in beide titels kunnen worden gebruikt. De eerste game is Pandemic Shooter en de tweede is Space Combat.

De videogame industrie en hoe Enjin de lege plekken opvult

De wereldwijde gamingmarkt werd in 2020 gewaardeerd op $ 173,70 miljard en zal naar verwachting in 2026 een waarde van $ 314,40 miljard bereiken.

Enjin is een bedrijf dat een ecosysteem biedt van onderling verbonden en blockchain-enabled gaming-producten. Het heeft momenteel een marktkapitalisatie van meer dan $ 833 miljoen en een circulerend aanbod van meer dan 800 miljoen ENJ tokens.

Op 25 juni had ENJ een waarde van $ 1. Op 21 juni daalde het voor het eerst sinds 23 mei onder $ 1 tot $ 0,93, waar het daalde tot $ 0,95.

Een van de hoogste waarden die het wist te bereiken, was op 9 april, waar het opliep tot $ 3,94.

Moet u Enjin Coin (ENJ) kopen?

Zal Enjin Coin op korte termijn de $ 3 overschrijden? Waarschijnlijk niet, maar dit betekent niet dat beleggers geen sterke rendementen kunnen boeken. We zijn ervan overtuigd dat het $ 1-niveau sterke ondersteuning zal bieden en het is zeer twijfelachtig dat het onder het $ 1 niveau zal blijven. De huidige prijs komt op een moment dat steeds meer blockchains overgaan op meer milieuvriendelijke oplossingen, iets dat wordt geprezen door de reguliere media.

Verder zal de samenwerking met het Crypto Climate Accord zich vertalen in headline aandacht en hype.

Het feit dat meer studio’s zoals Pandemic Games toetreden tot de ecosystemen en games maken die NFT’s zullen gebruiken die worden aangedreven door het Enjin Network, toont aan dat er interesse is.

U heeft dus actieve ontwikkeling, een overstap naar een groenere oplossing en een verhoogd gebruik van het ENJ token als gevolg van dit alles.

Ondanks het feit dat de waarde een beetje is gedaald, is het niets te drastisch, en voor $ 1 zou het een waardevolle investering kunnen zijn.

Dit is vooral het geval als u dit doet voordat de nieuwste titels uitkomen.

Wanneer ze mainstream aantrekkingskracht krijgen, zal de prijs van ENJ ongetwijfeld stijgen, vooral eind juli, aangezien de game Pandemic Shooter op 27 juni wordt gelanceerd.

The post Moet ik nu Enjin Coin kopen? De toekomst van gamingproducten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*