Crypto-Prijzen.nl

Moet ik Kadena (KDA) kopen tegen de huidige prijs?

Moet ik Kadena (KDA) kopen tegen de huidige prijs?

Kadena KDA/USD is verzwakt van zijn recente hoogtepunten boven $ 7,9 tot $ 4,99. Dit werd geregistreerd op 02 april 2022, terwijl de huidige prijs $ 5,13 is.

Voorlopig bepalen bears de prijsactie. Het kritieke steunniveau staat op $ 5 en als de prijs dit steunniveau opnieuw breekt, kan dit het begin zijn van een grotere daling.

Kadena lanceerde een subsidieprogramma van $ 100 miljoen voor Web3 bouwers

Kadena is een platform dat is ontworpen om openbare applicaties, private blockchains en andere interoperabele chains op één plek te verenigen. Waardoor verkeer naar de computer met hoge bandbreedte, in het hart van de openbare chain van Kadena wordt geleid.

In tegenstelling tot andere platforms, is Kadena ontworpen om wereldwijde financiële systemen van stroom te voorzien. Het stelt bedrijven in staat om alle fees voor hun klanten te elimineren, waardoor een belangrijke barrière voor de massale acceptatie van dApps wordt weggenomen.

Kadena’s openbare blockchain, Chainweb, is het enige sharded en schaalbare Layer-1 PoW netwerk dat momenteel in productie is. En het netwerk is in staat om op te schalen, om vervolgens meer dan negen miljoen transacties uit te voeren. Die elke dag op de New York Stock Exchange worden verhandeld.

Kadena biedt de beveiliging van Bitcoin, terwijl het door zijn unieke architectuur het enige platform is dat meer energie-efficiëntie kan leveren. Het is belangrijk op te merken, dat het energieverbruik van Kadena constant blijft naarmate de vraag naar het netwerk toeneemt.

De ssmart contracts van Kadena zijn geschreven in Pact. Dit is een taal die is ontworpen voor gebruiksgemak en acceptatie, door zowel ontwikkelaars als niet-technische professionals.

De unieke kenmerken en flexibiliteit van Pact, ondersteunen elke denkbare use case. Of je nu jouw eerste contract schrijft of je vijftigste dApp lanceert. KDA is een digitale valuta die wordt gebruikt om te betalen voor computergebruik, in de openbare chain van Kadena. Het totale aanbod is vastgesteld op 1 miljard tokens.

Kadena werkt voortdurend aan nieuwe functies en projecten, en volgens het laatste nieuws heeft Kadena een subsidieprogramma van $ 100 miljoen gelanceerd voor Web3-bouwers. Stuart Popejoy, oprichter en CEO van Kadena zei hierover dit:

We stellen bouwers in staat om te pionieren met nieuwe projecten die de wereld transformeren, en we verdubbelen onze belofte om dat waar te maken door actief en verantwoord onze schatkist in te zetten om de duurzaamheid van ons ecosysteem op lange termijn te waarborgen.

Veel projecten werken al samen met Kadena, en de meest populaire zijn Celo, Cosmos, Flux, Ledger, Polkadot en Terra.

Bears bepalen de prijs

De markt voor cryptocurrency verliest deze vrijdag zijn waarde. Bitcoin zakte onder $ 40000, en deze situatie had ook een negatieve invloed op de prijs van Kadena (KDA).

Data source: tradingview.com

Het huidige steunniveau staat op $ 5. En, als de prijs er weer onder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 4,5 of zelfs lager zijn.

Het eerste weerstandsniveau staat op $ 6. En, als de prijs boven dit niveau springt, zou het een signaal zijn om KDA te verhandelen. DIt zou ook betekenen dat de weg vrij is naar de $ 6.5.

Samenvatting

Kadena is het enige platform dat een complete gedecentraliseerde infrastructuur biedt. Ze combineren de functionaliteit van blockchain-technologie, met de toegankelijkheid van internet. Hierdoor is Kadena het het perfecte platform voor bouwers, om hun projecten te creëren. De markt voor cryptocurrency verliest deze vrijdag zijn waarde. Bitcoin zakte onder $ 40000 en deze situatie had ook een negatieve invloed op de prijs van Kadena (KDA) zelf.

Het bericht Moet ik Kadena (KDA) kopen tegen de huidige prijs? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*