Crypto-Prijzen.nl

Moet ik in OMG investeren tegen de huidige prijs?

Moet ik in OMG investeren tegen de huidige prijs?

OMG is sinds 3 april 2022 verzwakt van $6,26 naar $1,59. De huidige prijs staat op $1,91.

OMG blijft in een bearmarkt, maar het huidige prijsniveau vertegenwoordigt een goede waarde voor wat je betaalt. Misschien is het nu een goed moment om in deze cryptocurrency te investeren.

OMG Network is een veelbelovend project

OMG is de native cryptocurrency van het OMG Network (voorheen OmiseGo), een blockchain-netwerk gebouwd bovenop de Ethereum-blockchain dat transactietijden versnelt en transactiekosten verlaagt door Ethereum-transacties af te handelen buiten het hoofdnetwerk van Ethereum.

De visie van dit project is om veel elektronische portemonnees te integreren met behulp van het OMG-netwerk om bankdiensten te verlenen aan degenen die zijn uitgesloten van het financiële systeem.

Het token OMG heeft een indrukwekkende winst behaald in de laatste twee weken van maart 2022 en bereikte op 3 april een prijsniveau van meer dan $6,20.

Sindsdien is de prijs ingestort, het dagelijkse handelsvolume is verzwakt. Toch moeten beleggers bedenken dat OMG Network een veelbelovend project is en dat de prijs van OMG opnieuw zou kunnen stijgen naar niveaus die we in april 2022 zagen.

Volgens OMG Network heeft deze technologie het potentieel om Ethereum op te schalen naar duizenden transacties per seconde, wat veel hoger is dan wat Ethereum aankan. Aangezien de acceptatiegraad voor Ethereum-laag twee-oplossingen blijft stijgen, zal dit ook een goede zaak zijn voor OMG Network.

Aan de andere kant is het marktsentiment voor cryptocurrency de afgelopen vierentwintig uur verbeterd en zou de crypto-winter snel ten einde kunnen komen.

Coinglass meldde dat in de afgelopen 24 uur meer dan $340 miljoen cryptoshorts werden geliquideerd, wat de grootste korte liquidatie in meer dan een maand is.

Bitcoin handelt weer boven de $21.000, waardoor de totale cryptomarktkapitalisatie boven $1 biljoen komt, aangezien een recent hete Amerikaanse dollar een deel van zijn momentum afkoelt. Dan Morehead, de CEO van Pantera Capital, voegde toe:

We hebben drie grote bearmarktcycli doorgemaakt. Ik denk eigenlijk dat we in juni de dieptepunten hebben bereikt en dat we op weg zijn naar de volgende bullmarkt. Het kan moeilijk zijn en het kan een tijdje duren, maar ik denk dat we op weg zijn naar de volgende etappe van een rally.

Technische Analyse

Technisch gezien blijft OMG in een bearmarkt, maar het huidige prijsniveau vertegenwoordigt een goede waarde voor wat je betaalt. Misschien is het nu een goed moment om in deze cryptocurrency te investeren.

Gegevensbron: tradingview.com

Als de prijs boven $2,5 springt, zou het een signaal zijn om OMG te kopen , en we hebben de open weg naar een weerstandsniveau dat op $3 staat.

Het belangrijke ondersteuningsniveau voor OMG staat op $1,5. Als de prijs hieronder daalt, zou het volgende prijsdoel $1,3 kunnen zijn.

Conclusie

OMG Network overbrugt de kloof tussen gecentraliseerde en gedecentraliseerde financiële netwerken en maakt hoge doorvoer, lage kosten en peer-to-peer transacties mogelijk. OMG blijft in een bearmarkt, maar het huidige prijsniveau zou een goed instappunt kunnen zijn voor langetermijnbeleggers.

Het bericht Moet ik in OMG investeren tegen de huidige prijs? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*