Crypto-Prijzen.nl

Moet ik in juli in Celsius (CEL) investeren? Hier is mijn voorspelling

Moet ik in juli in Celsius (CEL) investeren? Hier is mijn voorspelling

Als we naar Celsius CEL/USD kijken, heeft deze sinds de oprichting in 2018 een behoorlijk aanzienlijke waardestijging gezien. In het bijzonder is de prijs van CEL met meer dan 3.000% gestegen en beleggers vragen zich natuurlijk af of er meer opwaarts potentieel is of alle grote winsten geboekt.

Het Celsius project biedt beloningen voor het storten van munten op het platform en biedt diensten zoals leningen en betalingen.

Het belangrijkste doel is om beter te presteren dan zowel banken als andere financiële instellingen door financiële diensten aan te bieden tegen veel lagere en betaalbare prijzen die de concurrentie niet heeft.

Optimistisch kunnen we de waarde zien stijgen naarmate het aantal potentiële gebruikers dat deze service nodig heeft, stijgt.

Recente ontwikkelingen van Celsius

Op 28 juni voegde Celsius BNB, BNT en DOT toe, wat betekent dat HODLers de mogelijkheid hadden om wekelijkse beloningen te verdienen op meer dan 40 munten via de mobiele en web-app Celsius.

Het bedrijf kondigde ook aan dat het in de toekomst andere cryptocurrencies zou toevoegen met als uiteindelijke doel om de volgende 100 miljoen mensen naar de toekomst van financiën te brengen. Hier werd CEL gewaardeerd op $ 5,39.

Als deze missie inderdaad blijft stromen zoals nu, zouden we een grotere vraag naar het CEL token kunnen zien.

Op 1 juli kondigde Celsius aan dat ze de winst van $ 200 miljoen zouden verdelen voor het bouwen van een Bitcoin mijninfrastructuur aan de klanten die hun geld op het platform storten.

Houd er rekening mee dat het bedrijf al inkomsten heeft uit zijn kredietverlening die gericht is op zowel particuliere als institutionele klanten door gebruik te maken van gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocollen.

Het bedrijf verdeelt ook ongeveer 20% van zijn winst onder de klanten, wat resulteert in meer dan 10% jaarlijkse winst op specifieke activa zoals stablecoins als de gebruiker ervoor kiest om in het CEL token te worden betaald. Dit houdt de vraag naar CEL hoog, evenals de waarde.

Moet u Celsius (CEL) kopen?

Op 5 juli was CEL $ 6,93 waard.

Celsius (CEL) heeft een bullish run gezien, met een concentratie van 96% door grote aandeelhouders en een totale instroom van $ 2 miljoen in de afgelopen 7 dagen.

De on-chain signalen voorspellen een netto netwerkgroei van 2,56%, waar de valuta tegen het einde van de week met 3,87% zou kunnen stijgen, volgens gegevens van IntoTheBlock.

Afgezien daarvan zal de toevoeging van BNB, BNT en DOT aan het netwerk zowel de vraag als de waarde van CEL doen toenemen, en dat kunnen we zien als een groeipunt.

Met de investering van $ 200 miljoen in een Bitcoin-mijninfrastructuur zullen gebruikers er rendement uit halen, wat ook een aantrekkelijke factor is die CEL tot een waardevolle investering maakt.

Met de huidige prijs van $ 6,93 en een verwachte groei van 3,87%, is CEL een waardevolle investering, vooral voor de lange termijn wanneer de Bitcoin infrastructuur wordt gebouwd, wat tegen het einde van 2021 zou kunnen gebeuren.

The post Moet ik in juli in Celsius (CEL) investeren? Hier is mijn voorspelling appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*