Crypto-Prijzen.nl

Moet ik in Arweave investeren na de huidige uitverkoop?

Moet ik in Arweave investeren na de huidige uitverkoop?

Arweave AR/USD is sinds 5 november verzwakt van $ 90 tot $ 55 en de huidige prijs staat op $ 59.

De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan, Bitcoin daalde deze dinsdag onder het prijsniveau van $ 59.000 en de prijs van Arweave kan de komende dagen nog meer verzwakken.

Gedecentraliseerd opslagplatform

Arweave is een project dat probeert bestanden op te slaan over een gedistribueerd netwerk van computers, zodat gebruikers gegevens echt voor altijd kunnen opslaan. Arweave lijkt erg op andere gedecentraliseerde opslagplatforms zoals Filecoin en Sia, en het wordt gebouwd en beheerd door zijn community.

Arweave slaat zijn gegevens op in een grafiek van blokken, en elk blok is gekoppeld aan twee eerdere blokken in Arweave, die verschilt van Bitcoin. AR token is de oorspronkelijke valuta van Arweave en het is belangrijk om te vermelden dat het aantal AR tokens in omloop beperkt is tot 66 miljoen tokens.

Arweave ondersteunt gegevens met duurzame schenkingen, en gebruikers die gegevens op Arweave willen opslaan, moeten AR tokens kopen om te betalen voor gedistribueerde gegevensopslag.

Arweave’s native AR token heeft een indrukwekkende winst behaald in de eerste handelsdagen van november en heeft een recordhoogte van meer dan $ 90 bereikt. Sindsdien is de prijs ingestort, maar de huidige prijsdaling heeft een minder fundamentele achtergrond.

De cryptocurrency markt verliest deze dinsdag zijn waarde, de prijs van Arweave kan gemakkelijk terug onder het $ 50 niveau komen en waarschijnlijk is het niet het beste moment om deze cryptocurrency te kopen.

Vanaf het hoogtepunt van $ 69.000 is Bitcoin momenteel meer dan 12% gedaald, en de komende dagen kunnen meer pijn veroorzaken voor de cryptocurrency markt. Jon Cunliffe, plaatsvervangend gouverneur voor financiële stabiliteit bij de Bank of England, voegde toe:

Als het belangrijkste crypto activa draagt Bitcoin het grootste risico. De volatiliteit van cryptovaluta, de grootste zorg voor regelgevers, zou kunnen overwaaien naar de traditionele financiële markt.

$ 50 staat voor sterke ondersteuning

Arweave (AR) is sinds 5 november gedaald van $ 90 tot $ 55 en de huidige prijs staat op $ 59.

Als de prijs van Bitcoin onder het ondersteuningsniveau van $ 55.000 daalt, zou dit de hele markt voor cryptocurrency verder onder druk zetten.

Bron: tradingview.com

Het sterke ondersteuningsniveau voor Arweave (AR) staat op $ 50, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 40 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 80 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn, en we hebben de open weg naar het weerstandsniveau van $ 90.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan; Bitcoin daalde deze dinsdag onder het prijsniveau van $ 59.000, wat ook een negatieve invloed had op de prijs van Arweave (AR). De prijs van Arweave kan gemakkelijk terug onder het niveau van $ 50, en waarschijnlijk is het niet het beste moment om in deze cryptocurrency te investeren.

The post Moet ik in Arweave investeren na de huidige uitverkoop? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*