Crypto-Prijzen.nl

Moet ik Huobi Token kopen te midden van plannen om gebruikersaccounts in Singapore te sluiten?

Moet ik Huobi Token kopen te midden van plannen om gebruikersaccounts in Singapore te sluiten?

Op woensdag steeg de Huobi Token prijs (HT/USD) iets hoger om de huidige bullrun te behouden. De inheemse token van Huobi Global is in een opwaartse richting gegaan sinds het dieptepunt eind september te midden van een toegenomen hardhandig optreden in China. Het platform sloot Chinese accounts af en is nu van plan hetzelfde te doen voor Singaporese accounts.

De eerste rapporten geven aan dat Huobi Chain tegen maart 2022 Singaporese rekeningen zal sluiten.

Is het te riskant om nu Huobi Token te kopen?

Vanuit investeringsperspectief is Huobi Global een van de grootste cryptobeurzen op de markt, met een zevende plaats in het algemeen. Vanaf dit token had het Huobi token een volledig verwaterde marktkapitalisatie van ongeveer $ 5,35 miljard.

Het handelsvolume daalde de afgelopen 24 uur met meer dan 16% na het nieuws over het sluiten van Singaporese rekeningen.

Bron: TradingView

Technisch gezien lijkt Huobi Token te handelen binnen een stijgende kanaalformatie op de intradag grafiek. De HT/USD trok zich onlangs echter terug na het vinden van weerstand bij het 100-daags voortschrijdend gemiddelde.

Omdat de prijs nog niet de overbought voorwaarden bereikt, zou het lichte herstel van woensdag de komende dagen verder kunnen doorzetten.

Beleggers zouden kunnen streven naar uitgebreide winsten op ongeveer $ 12,53, of hoger op $ 14,65. Aan de andere kant, als de 100-daagse MA stevig blijft en meer opwaartse beweging verhindert, zou de HT/USD terug kunnen trekken naar $ 8,96 of lager naar $ 7,38.

Samengevat, hoewel de HT/USD sterke weerstand lijkt te ondervinden van de 100-daagse MA, lijken de bulls de controle te hebben.

The post Moet ik Huobi Token kopen te midden van plannen om gebruikersaccounts in Singapore te sluiten? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*