Crypto-Prijzen.nl

Moet ik Fantom (FTM) kopen na de huidige sprong?

Moet ik Fantom (FTM) kopen na de huidige sprong?

Fantom FTM/USD is een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency deze handelsweek, en de prijs van deze cryptocurrency is de afgelopen vierentwintig uur met meer dan 10% gestegen.

Fantom werkt samen met Poloniex

Fantom is een open-source smart contract platform voor digitale activa en dApps dat duizenden transacties per seconde kan verwerken.

Beveiliging, schaalbaarheid en extreem lage kosten zijn ook kenmerkend voor dit platform, terwijl de modulaire architectuur volledige aanpassing van blockchains voor digitale activa mogelijk maakt.

Fantom lost de problemen op met de beperkingen van blockchain platforms van de vorige generatie, en het is ook belangrijk om te vermelden dat het compatibel is met Ethereum, zodat u uw Ethereum dApps op Fantom kunt uitvoeren.

Slimme contracten zijn geschreven in Solidity en ze kunnen op Fantom werken zoals op Ethereum, maar slimme contracten hebben een Fantom adres.

Fantom tokens hebben het symbool FTM en om te communiceren met dit open-source slimme contractplatform, moeten gebruikers FTM tokens gebruiken. Gebruikers kunnen beloningen verdienen door hun FTM in te zetten om het netwerk te beveiligen, en ze kunnen dit rechtstreeks vanaf hun mobiele telefoon of pc doen.

Staking is van vitaal belang voor de veiligheid van het netwerk, en op Fantom is er geen minimum om in te zetten. Ingezette tokens fungeren als een economische stimulans voor stakers om volgens de regels van het protocol te spelen, en om tokens opnieuw te gebruiken, moeten gebruikers ze eerst ongedaan maken, wat meestal zeven dagen duurt.

Fantom heeft de krachten gebundeld van een ongelooflijk levendige gemeenschap, veel belangrijke projecten hebben al samengewerkt met Fantom, en de meest populaire zijn ShibaSwap, Curve, SpookySwap en Beefy Finance.

Volgens het laatste nieuws is de Fantom Foundation een samenwerking aangegaan met cryptocurrency-uitwisseling Poloniex die de ontwikkeling van het Fantom-ecosysteem zal ondersteunen. Shaun Scovil, algemeen directeur van Poloniex, voegde toe:

We zijn zeer vereerd om met Fantom samen te werken en willen meer ontwikkelaars helpen hun potentieel te realiseren. We hopen samen te groeien met veelbelovende projecten en innovaties en toepassingen van blockchain technologie te stimuleren.

$1,5 staat voor weerstand

FTM handelt meer dan 60% lager dan de recente hoogtepunten die in januari 2022 werden geregistreerd, en het risico van verdere daling blijft bestaan.

Bron: tradingview.com

FTM blijft in een bearmarkt; toch, als de prijs boven $ 1,5 springt, zou het een koopsignaal zijn, en het volgende doel zou op $ 2 kunnen liggen.

Overzicht

Fantom is een open-source smart contract platform en volgens het laatste nieuws is de Fantom Foundation in samenwerking met cryptocurrency beurs Poloniex aan de slag gegaan. Fantom (FTM) is een van de best presterende spelers op de cryptocurrency markt deze handelsweek, en als de prijs boven $ 1,5 springt, kan het volgende doel $ 2 zijn.

Het bericht Moet ik Fantom (FTM) kopen na de huidige sprong? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*