Crypto-Prijzen.nl

Moet ik eCash (XEC) kopen in april 2022?

Moet ik eCash (XEC) kopen in april 2022?

eCash (XEC) is geëxplodeerd op 2 april 2022 en de prijs van deze cryptocurrency is in minder dan vierentwintig uur gestegen van $ 0,000097 naar $ 0,000016

De huidige prijs staat op $ 0,000108, en als u besluit XEC in de komende dagen te kopen, moet u altijd een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

eCash transacties gaan rechtstreeks tussen gebruikers

eCash (XEC) is een cryptocurrency die een manier biedt om te betalen voor producten en diensten zonder toevlucht te nemen tot papier- of muntgeld.

eCash was kort bekend als Bitcoin Cash ABC (BCHA), op 15 november 2020 splitste de Bitcoin Cash blockchain zich in twee ketens en werd de eCash branding op 1 juli 2021 van kracht.

Deze cryptocurrency is in elk land beschikbaar en gebruikers kunnen eCash gebruiken om betalingen te verzenden en ontvangen zonder dat ze een bankrekening nodig hebben. Omdat eCash transacties rechtstreeks tussen gebruikers gaan, hebben ze alleen een elektronische portemonnee nodig om deze crypto te ontvangen, kopen of verzenden.

Het is belangrijk om te vermelden dat eCash “bits” gebruikt die het voor gebruikers gemakkelijker maken om kleine betalingen te verzenden, omdat ze niet langer omslachtige decimalen hoeven te verwerken. Als u bijvoorbeeld besluit om 0,00001000 Bitcoin te verzenden (wat de basiseenheid was die door BCHA werd gebruikt), verzendt u eenvoudig 10 bits.

eCash verschilt van andere nieuwe tokens waarbij de oprichters vaak een groot deel van de totale voorraad in handen hebben, terwijl in dit geval de oprichters slechts een klein deel van de totale voorraad in handen hebben. Het team van eCash voegde toe:

eCash opent de deur naar mogelijkheden die voorheen onbereikbaar waren door de kerntechnologie achter het succes van Bitcoin, hetzelfde vaste aanbod, halveringsschema en genesisblok te combineren met de nieuwste Proof of Stake consensus en protocolbeheer.‍

eCash is al voor meer dan 90% uitgegeven, wat betekent dat het nieuwe aanbod van XEC op de markt zeer beperkt zal blijven.

De standaard basiseenheid van eCash heeft twee decimalen (100 satoshis), en de inflatie voor deze munt is al laag (minder dan 2%) en zal tot nul afnemen.

eCash (XEC) is geëxplodeerd op 2 april 2022 en als u besluit deze cryptocurrency de komende dagen te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft. Het dagelijkse volume van eCash (XEC) blijft hoog, maar technisch gezien blijft het risico van verdere daling bestaan

$0,00010 staat voor sterke ondersteuning

eCash (XEC) was deze zaterdag een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency bereikte niveaus boven $ 0,00016.

Bron: tradingview.com

eCash (XEC) verzwakte door de recente hoogtepunten, maar als de prijs boven $ 0,00014 weerstand springt, zou dit een signaal zijn om in XEC te handelen.

Het volgende koersdoel zou $ 0,00016 of zelfs hoger kunnen zijn; toch, als de prijs onder $ 0,00010 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Overzicht

eCash (XEC) is een cryptocurrency die een manier biedt om te betalen voor producten en diensten zonder toevlucht te nemen tot papier- of muntgeld. eCash (XEC) verzwakte door de recente hoogtepunten, maar als de prijs weer boven de weerstand van $ 0,00014 springt, zou het volgende koersdoel $ 0,00016 of zelfs hoger kunnen zijn.

Het bericht Moet ik eCash (XEC) kopen in april 2022? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*