Crypto-Prijzen.nl

Moet ik Cosmos (ATOM) in juli voor $10 kopen?

Moet ik Cosmos (ATOM) in juli voor $10 kopen?

Cosmos ATOM/USD is op een missie om een netwerk van cryptocurrency netwerken te creëren, die allemaal worden gecombineerd via open-sourcesoftware die hun transacties stroomlijnt.

Het ATOM token, het native token van Cosmos, speelt een sleutelrol als het gaat om interoperabiliteit tussen alle zones in het bredere Cosmos netwerk.

ATOM wordt voornamelijk gebruikt voor staken, uitgeven of vasthouden, en heeft het potentieel om veel waardevoller te worden naarmate er meer blockchains op het netwerk worden gebouwd, die allemaal afhankelijk zijn van de Cosmos Hub om hun transactiegeschiedenis bij te houden.

Functionaliteit en waarde van ATOM

ATOM heeft een ander doel en biedt gebruikers de mogelijkheid om te stemmen over de netwerkupgrades. Dit is een stimulans die ervoor zorgt dat veel mensen naar het ATOM token verlangen.

Op 15 juni werd de Cosmos Hub Roadmap 2.0 aangekondigd, die de visie van blockchain interoperabiliteit, schaalbaarheid en bruikbaarheid liet zien. Dit is wat de belangstelling voor het ATOM token verhoogde, dat na deze aankondiging steeg van $ 5 begin januari tot $ 9.

Als een voorbeeld van de kracht van het ATOM token, kondigde Cosmos op 28 juni aan dat het voorstel om het Gravity DEX protocol op de Cosmos Hub over te nemen zich in de stemmingsperiode bevond.

Als zodanig hadden alle ATOM houders de mogelijkheid om over deze wijziging te stemmen.

Op 29 juni lanceerde Cosmos de “Code With Us Workshop“, waar ontwikkelaars de mogelijkheid kregen om deel te nemen aan een walkthrough over hoe ze hun eigen blockchain kunnen maken met Starport en gebruik kunnen maken van het Gravity DeX protocol.

Via evenementen en workshops zoals deze stimuleert Cosmos de interesse in hun systeem. Hoe meer blockchains er uiteindelijk op Cosmos worden gebouwd, hoe hoger het gebruik en de waarde van ATOM daardoor zal stijgen.

Op 30 juni, is Starname, een gemakkelijke brug tussen blockchains en social media, met succes toegetreden Stargate, waardoor het een deel van het internet van blockchains die wordt aangedreven door Cosmos gemaakt.

Moet u Cosmos (ATOM) kopen?

Op 1 juli was de prijs van ATOM $ 10,95.

Een van de laagste punten die het in juni kreeg, was $ 8,60, terwijl het hoogste punt op 3 juni viel op $ 17.

Dit geeft ons een beeld van hoe laag het token de laatste tijd is gegaan en hoe hoog het de kans heeft gehad om in waarde te stijgen.

Wanneer we de recente ontwikkelingen in het grotere geheel plaatsen, met workshops zoals de “Code With Us Workshop”.

Als gevolg hiervan wekte dit uiteindelijk de interesse in het concept van het bouwen van volledige blockchains in het achterhoofd, evenals de toevoeging van andere blockchains aan Stargate.

We kunnen de waarde ervan tegen het einde van juli zien stijgen tot $ 15.

Stargate is een reeks upgrades die nieuwe mogelijkheden en prestatieverbeteringen toevoegt aan de blockchains die zijn gebouwd met de Cosmos Software Developer Kit (SDK).

Dit biedt gemakkelijke toegang voor ontwikkelaars, die er nieuwe blockchains op bouwen en als gevolg daarvan de vraag vergroten, evenals het gebruik van het ATOM token dat de prijs kan opdrijven.

In de prijsklasse van $ 10 is ATOM een waardevolle investering in de toekomst van blockchain interoperabiliteit.

The post Moet ik Cosmos (ATOM) in juli voor $10 kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*