Crypto-Prijzen.nl

Moet ik Cartesi (CTSI) kopen in december 2021?

Moet ik Cartesi (CTSI) kopen in december 2021?

Cartesi CTSI/USD is sinds 11 november verzwakt van $ 1,74 tot $ 0,70 en de huidige prijs staat op $ 0,73.

De markt voor cryptocurrency vordert deze maandag, Bitcoin ging boven $ 49.000, maar volgens de regels van technische analyse blijft Cartesi (CTSI) in een bearmarkt.

Partnerschap met IoTeX

Cartesi is een Layer 2 platform waarmee ontwikkelaars slimme contracten en DApps rechtstreeks kunnen coderen met reguliere softwarecomponenten en Linux OS bronnen.

Cartesi werd in 2018 opgericht door Augusto Teixeira, Erick de Moura, Augusto Teixeira en Colin Steil. Volgens het team dat achter dit project staat, heeft het alleen nog ruimte om te groeien.

Enorme schaalbaarheid, onbeperkte codering en privacy zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van dit platform, terwijl de sterke beveiligingsgaranties van Ethereum behouden blijven.

Cartesi DApps zijn samengesteld uit zowel blockchain als off-chain componenten, en volgens de officiële website kunnen DApps die op Cartesi draaien vrijwel onbeperkte hoeveelheden gegevens verwerken.

Dit is erg belangrijk voor ontwikkelaars omdat DApps die alleen op slimme contracten draaien, worden geconfronteerd met ernstige beperkingen op de hoeveelheid gegevens die ze kunnen manipuleren.

Cartesi’s missie is om DApp ontwikkelaars te helpen aantrekkelijkere producten voor hun klanten te bouwen, en met Cartesi kunnen ontwikkelaars eenvoudige tot vrij complexe slimme contracten maken.

Cartesi werkt continu aan nieuwe functies en opties, die erg belangrijk zijn voor het uitbreiden van haar ecosysteem.

Veel projecten werken al samen met Cartesi en volgens het laatste nieuws is Cartesi een samenwerking aangegaan met IoTeX, de meermaals bekroonde blockchain voor het Internet of Things (IoT). Het team van Cartesi voegde toe:

Door ons partnerschap willen we onze gemeenschappen van ontwikkelaars op de hoogte brengen van het potentieel van onze gecombineerde technologieën. Samen met onze technologie zullen we in staat zijn om veel geavanceerdere IoT georiënteerde oplossingen aan te pakken.

CTSI is een utility token dat het Cartesi netwerk aandrijft door blockchain schaalbaarheid en hoge kosten op te lossen met behulp van een technologie die Optimistic Rollups wordt genoemd.

Serguei Popov, de oprichter van IOTA, werd een van Cartesi’s eerste investeerders, maar fundamenteel gezien is er nog steeds onzekerheid over dit project.

De populariteit van dit platform stijgt; toch hangt het succes van Cartesi vooral af van haar strategie om haar marktinvloed nog verder uit te breiden.

Bears in controle van CTSI

De CTSI is momenteel met meer dan 50% gedaald ten opzichte van de recente hoogtepunten die in november werden geregistreerd, en het risico van een verdere daling houdt nog steeds aan.

Bron: tradingview.com

Cartesi (CTSI) blijft in een bearmarkt en als de prijs onder de $ 0,60 ondersteuning daalt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 0,50 of zelfs lager kunnen liggen.

Het sterke weerstandsniveau staat op $ 1, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 1,20.

Samenvatting

De missie van Cartesi is om DApp ontwikkelaars te helpen bij het bouwen van aantrekkelijkere producten voor hun klanten, en volgens het laatste nieuws is Cartesi een samenwerking aangegaan met IoTeX, de meermaals bekroonde blockchain voor het Internet of Things (IoT). Cartesi (CTSI) blijft in een bearmarkt en als de prijs onder de $ 0,60 ondersteuning daalt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 0,50 of zelfs lager kunnen liggen.

The post Moet ik Cartesi (CTSI) kopen in december 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*