Crypto-Prijzen.nl

Moet ik Balancer (BAL) kopen in december 2021?

Moet ik Balancer (BAL) kopen in december 2021?

Balancer BAL/USD is sinds 4 november verzwakt van $ 29 tot onder $ 19, en de huidige prijs staat op $ 21.

De markt voor cryptocurrency vordert deze maandag, Bitcoin ging boven $ 58.000, maar volgens de regels van technische analyse blijft Balancer (BAL) in een bearmarkt.

Geautomatiseerde portfoliobeheerder

Balancer is een geautomatiseerd portfoliobeheer- en handelsplatform waarmee u uw portfolio opnieuw in evenwicht kunt brengen.

Indexfondsen en andere soorten beleggingsportfolios brengen beleggers hoge kosten in rekening voor het beheer van hun fondsen, maar met Balancer hoeft u geen hoge kosten te betalen.

Balancer zet het concept van een indexfonds op zijn kop en stelt u in staat een vergoeding te verdienen van handelaren die uw portfolio opnieuw in evenwicht brengen door arbitragemogelijkheden te volgen.

Om de best beschikbare prijs voor handelaren te vinden, gebruikt Balancer Smart Order Router en maakt efficiënte handel mogelijk door crowdsourced liquiditeit uit beleggersportfolios te bundelen.

Gebruikers kunnen duizenden tokenparen direct tegen optimale tarieven verhandelen met Balancer, elke combinatie van ERC-20 tokens inwisselen en maximale controle over hun geld hebben.

Het is ook belangrijk om te zeggen dat elke gebruiker wordt beschermd tegen Miner Extractable Value (MEV), die anders hogere gastarieven en buitensporige prijsdalingen voor DEX handelaren kan veroorzaken.

Het Balancer protocol is een kernbouwsteen van de DeFi infrastructuur, veel projecten werken al samen met Balancer, en de meest populaire zijn onder andere Aave, TokenEngineering Academy, Radicle, Mask. Chris Burniske, een partner bij Placeholder VC, voegde toe:

De meest geïnformeerden zien het schrijven aan de muur over hoe integrale Balancer de liquiditeit van DeFi wordt. Het is geliefd bij bouwers omdat het hen in staat stelt een breed scala aan liquiditeitspools te bouwen om dringende problemen op te lossen.

Balancer tokens hebben het symbool BAL en om met dit platform te communiceren, moet u BAL tokens gebruiken. BAL token heeft een indrukwekkende winst behaald in de eerste paar maanden van 2021 en heeft op 3 mei een recordhoogte van meer dan $ 75 bereikt.

BAL is momenteel meer dan 70% gedaald ten opzichte van zijn piek, en het risico van verdere daling blijft bestaan.

Bears hebben de controle over BAL

Bron: tradingview.com

Balancer (BAL) blijft in een bearmarkt, en als de prijs weer onder de $ 20 ondersteuning daalt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 18 of zelfs lager kunnen zijn.

Het sterke weerstandsniveau staat op $ 30, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 35.

Samenvatting

Met Balancer kunt u uw portfolio opnieuw in evenwicht brengen en direct met duizenden tokenparen handelen tegen optimale tarieven. De markt voor cryptocurrency vordert deze maandag, maar volgens de regels van technische analyse blijft Balancer (BAL) in een bearmarkt.

The post Moet ik Balancer (BAL) kopen in december 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*