Crypto-Prijzen.nl

Moet ik Avalanche (AVAX) kopen tegen de huidige prijs?

Moet ik Avalanche (AVAX) kopen tegen de huidige prijs?

Avalanche AVAX/USD is sinds begin januari 2022 verzwakt van $ 115,13 naar $ 53,16 en de huidige prijs staat op $ 83,74.

Coinbase Cloud heeft een openbare validator geïntroduceerd op Avalanche

Avalanche is een van de snelste smart contracts platforms in de blockchain industrie waarmee u gedecentraliseerde applicaties kunt bouwen. Het kan meer dan 4.000 transacties per seconde verwerken en is volledig compatibel met Ethereum activa, apps en tooling.

Avalanche ondersteunt Solidity coderingstaal en om slimme contracten op Avalanche te implementeren, kost u slechts een tiende van wat ze kosten op Ethereum. Ontwikkelaars kunnen blockchains inzetten die passen bij hun eigen behoeften en precies dicteren hoe de blockchain moet werken.

Hoge gaskosten en andere nadelige effecten van langzame smart contract blockchains behoren nu tot het verleden, en de flexibiliteit van Avalanche positioneert dit project als de beste optie voor instellingen, ondernemingen en overheden.

Veel projecten werken al samen met Avalanche, en de meest populaire zijn Mastercard, Bitfinex, Celer, Arweave, Aave, BitMart, Chainlink, Cartesi, Celer Network, Coinbase, Curve, Sushiswap, Deloitte, Ankr, Binance, Huobi en Nexo.

Stani Kulechov, oprichter en CEO van Aave, zei dat Avalanche Aave in staat stelt een ideale omgeving te creëren voor instellingen om on-chain te migreren en de kracht van DeFi protocollen te ervaren als gebruikers in plaats van alleen als investeerders.

Coinbase Cloud, Web 3 en blockchain infrastructuurprovider hebben deze week de lancering aangekondigd van een reeks blockchain oplossingen en services voor het groeiende Avalanche ecosysteem. Joe Lallouz, hoofd product bij Coinbase Cloud, zei:

Coinbase Cloud heeft een openbare validator op Avalanche geïntroduceerd waarmee afgevaardigden hun AVAX tokens kunnen inzetten. Ze dragen bij aan de groei en veiligheid van het netwerk door transacties te verifiëren, deel te nemen aan consensus en blokken toe te voegen.

Joe Lallouz zei ook dat Avalanche bijdraagt aan het bouwen van een meer levendige en toegankelijke Web3 economie, en hij kijkt uit naar toekomstige samenwerking.

AVAX is een cryptocurrency die Avalanche aandrijft en bereikte recordhoogten van meer dan $ 150 op 22 november 2021. AVAX is momenteel meer dan 40% gedaald vanaf zijn hoogtepunt; toch is Avalanche een veelbelovend project en de prijs van AVAX zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in november 2021 zagen.

Technische analyse

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 100 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn, en we hebben de open weg naar een weerstandsniveau dat op $ 120 staat.

Het huidige ondersteuningsniveau voor AVAX staat op $ 70, en als de prijs eronder komt, zou het volgende prijsdoel $ 60 kunnen zijn.

Overzicht

Avalanche stelt zijn gebruikers in staat om applicaties te bouwen, activa te starten en subnetten te creëren met volledige controle, gegevensbeveiliging en andere regelsets die in de basis zijn ingebouwd. Avalanche is een veelbelovend project en de prijs van AVAX zou weer kunnen stijgen op het niveau dat we in november 2021 zagen.

Het bericht Moet ik Avalanche (AVAX) kopen tegen de huidige prijs? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*