Crypto-Prijzen.nl

Moet ik Arweave (AR) kopen in februari 2022?

Moet ik Arweave (AR) kopen in februari 2022?

Arweave AR/USD is sinds begin januari 2022 verzwakt van $ 70 naar $ 27 en de huidige prijs staat op $ 39.

Gegevens voor altijd opslaan

Arweave is een project dat probeert bestanden op te slaan over een gedistribueerd netwerk van computers, zodat gebruikers gegevens echt voor altijd kunnen opslaan. De kerntechnologie die de Arweave aandrijft, is de blockweave die gegevens opslaat in een grafiek van blokken, en elk blok is gekoppeld aan twee eerdere blokken.

Arweave biedt iedereen die de software gebruikt de mogelijkheid om het type gegevens te kiezen dat ze willen opslaan, en het is belangrijk om te zeggen dat Blockweave specifiek is ontworpen voor het Arweave protocol.

Deze technologie lijkt sterk op blockchain technologie die de verzameling blokken met transacties verbindt, maar wat Arweave onderscheidt van concurrenten, is zijn toewijding om gegevens permanent op te slaan door middel van unieke prikkels die zijn gebouwd rond zijn AR token, de oorspronkelijke valuta voor alle Arweave applicaties.

De gegevensopslag van Arweave wordt ondersteund door duurzame, transparante economie, en gebruikers die besluiten om gegevens op Arweave op te slaan, moeten AR tokens kopen om te betalen voor gedistribueerde gegevensopslag. Arweave oprichter Sam Williams voegde toe:

Na verloop van tijd wordt rente op deze eenmalige vooruitbetaling gegeven aan degenen die ruimte op de harde schijf bieden, zodat ze kunnen profiteren van hun opslagbijdragen. Door extreem conservatieve schattingen te gebruiken voor opslagprijzen, verzekert Arweave de levensvatbaarheid van het netwerk op lange termijn.

Arweave is gebouwd en wordt beheerd door zijn community die de transacties filtert en screent op welke manier dan ook, en als je een geweldig idee hebt voor een Arweave-applicatie, zal Arweave je betalen om het te bouwen.

AR-token heeft een indrukwekkende winst behaald in de eerste dagen van november 2021 en heeft op 5 november een recordhoogte van meer dan $ 92 bereikt.

AR is momenteel meer dan 55% gedaald ten opzichte van zijn piek; toch is Arweave een veelbelovend project en zou de prijs van AR weer kunnen stijgen tot het niveau dat we in november 2021 zagen.

Bears in controle over AR

Technisch gezien blijft Arweave (AR) in een bearmarkt, maar het huidige prijsniveau vertegenwoordigt een goede waarde voor wat u betaalt, en misschien is het nu een goed moment om deze cryptocurrency te kopen.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 50 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar een weerstandsniveau dat op $ 70 staat.

Het sterke ondersteuningsniveau voor AR staat op $ 30, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 25 of zelfs lager zijn.

Overzicht

Arweave is een veelbelovend project en wat het onderscheidt van concurrenten is zijn toewijding om gegevens permanent op te slaan door middel van unieke prikkels die rond zijn AR token zijn gebouwd. Volgens technische analyse blijft Arweave (AR) in een bearmarkt, maar als de prijs boven $ 50 stijgt, zou het een sterk koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar een weerstandsniveau dat op $ 70 staat.

La notizia Moet ik Arweave (AR) kopen in februari 2022? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*