Crypto-Prijzen.nl

Moet ik ANKR kopen na voortgang in de gesprekken tussen Rusland en Oekraïne?

Moet ik ANKR kopen na voortgang in de gesprekken tussen Rusland en Oekraïne?

ANKR/USD is sinds 24 februari gestegen van $ 0,051 naar $ 0,090 en de huidige prijs staat op $ 0,087.

De markt voor cryptocurrencies vordert deze dinsdag, Bitcoin is gestabiliseerd boven $ 47.000, en de vooruitgang in de gesprekken tussen Rusland en Oekraïne heeft het optimisme rond de financiële markten gestimuleerd.

Een geweldige oplossing voor ontwikkelaars en investeerders

Ankr is het platform dat node-infrastructuur, staking en gedecentraliseerde financiën (DeFi) combineert om ontwikkelen en verdienen gemakkelijk te maken.

De belangrijkste kenmerken van dit platform zijn interoperabiliteit, decentralisatie en ketenneutraliteit. Ontwikkelaars kunnen verbinding maken met veel ecosystemen en zich ontwikkelen en verdienen aan alle ketens.

Ankr biedt de krachtigste multi-chain toolkit en stelt ontwikkelaars in staat om direct Web3 producten te bouwen.

Dit project heeft tot doel Web3 gebruiksvriendelijk te maken voor iedereen, en door tussenpersonen uit te schakelen, krijgen bouwers de controle over hun applicaties en gegevens terug. Op deze manier verlaagt Ankr de kosten voor zijn gebruikers om deel te nemen aan Web3 technologieën.

Ankr is ook een geweldige oplossing voor investeerders in cryptocurrency, en het biedt hen een hoger rendement dan traditionele staking. Beleggers kunnen slechts 0,5 ETH inzetten, poolen met andere stakers en dezelfde ROI verdienen.

Veel belangrijke projecten zijn al een samenwerking aangegaan met Ankr, en de belangrijkste zijn Celo, Compound en Graph. Tegan Kline, cryptocurrency expert en business development manager voor de Graph, zei:

The Graph is verheugd dat Ankr als Indexer deelneemt aan het Mission Control testnet om het netwerk verder te decentraliseren. We zijn dankbaar dat knooppunt operators zoals Ankr nu kunnen deelnemen aan dit proces.

Vooruitgang in gesprekken tussen Rusland en Oekraïne zorgde voor optimisme

De markt voor cryptocurrency is de afgelopen dagen vooruitgegaan, Bitcoin is gestabiliseerd boven $ 47.000, en deze situatie heeft ook een positieve invloed op de prijs van ANKR.

Vooruitgang in de besprekingen tussen Rusland en Oekraïne zorgde ook voor optimisme rond de financiële markten, en volgens het laatste nieuws zal Rusland de militaire activiteit rond twee Oekraïense steden, Kiev en Tsjernihiv, drastisch verminderen.

Bron: tradingview.com

Het belangrijke weerstandsniveau voor ANKR staat op $ 0,10, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar $ 0,12.

Het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 0,080, en als de prijs eronder daalt, zou het volgende prijsdoel $ 0,70 kunnen zijn.

Overzicht

Ankr is het platform dat node-infrastructuur, staking en gedecentraliseerde financiën (DeFi) combineert om het voor iedereen gemakkelijk en betaalbaar te maken om deel te nemen aan blockchain ecosystemen. Vooruitgang in de gesprekken tussen Rusland en Oekraïne heeft het optimisme rond de financiële markten gestimuleerd, en als de prijs van ANKR boven $ 0,10 stijgt, zou het volgende prijsdoel $ 0,12 kunnen zijn.

Het bericht Moet ik ANKR kopen na voortgang in de gesprekken tussen Rusland en Oekraïne? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*