Crypto-Prijzen.nl

Mizar haalt $3 miljoen op om slimme handelstools te bouwen

Mizar haalt $3 miljoen op om slimme handelstools te bouwen

Mizar heeft hun seed financieringsronde afgesloten en $ 3 miljoen opgehaald om de volgende generatie slimme handelstools voor algemeen gebruik te bouwen, vernam Invezz uit een persbericht.

Nexo (NEXO/USD) leidde de financiering van de ronde, met deelname van KuCoin Ventures (KCS/USD), Huobi Ventures, Gate Labs, Spark Digital Capital, Shima Capital, MEXC, WOO Ventures, Stakely VC, Evolve Capital, Tenzor Capital, NFT Tech, Kairon Labs, AU21 Capital, David Post en Dean Thomas.

Wat is Mizar?

Mizar is een handelsplatform van de volgende generatie waarmee gebruikers strategieën kunnen zoeken voor veilige kapitaaltoewijzing. Het biedt ook toegang tot een breed scala aan handelshulpmiddelen om hun activa in beweging te brengen. Het doel van Mizar is om eenvoudige, maar geavanceerde handelshulpmiddelen aan het grote publiek te leveren, die kunnen worden gebruikt zonder voorafgaande handelskennis.

Brede groep potentiële klanten

Beleggers die hun risico willen verminderen door hun portefeuilles met slimme functies te beheren, beginners die gemakkelijk in de strategieën van andere handelaren willen investeren en gevorderde handelaren die hun transacties willen automatiseren en gekopieerd willen worden om een passief inkomen te verdienen, behoren allemaal tot het potentieel van het platform gebruikers.

Bovendien is dit allemaal abonnementsvrij. U betaalt alleen als u daadwerkelijk optreedt of handelt.

Francesco Ciuci, medeoprichter en CEO van Mizar:

Mizar is dankbaar voor alle kwaliteitsfinanciers die in de Mizar Vision investeren. We zijn verheugd om onze samenwerking met Nexo als hoofdinvesteerder aan te kondigen, om ons te ondersteunen bij het ontwikkelen van geavanceerde maar gebruiksvriendelijke slimme handelstools. Mizar streeft ernaar de complexiteit van het handelen in crypto op te lossen en de toegankelijkheid ervan te verbeteren, en Nexo zal een actieve rol spelen om dit mogelijk te maken.

Kalin Metodiev, CFA, medeoprichter en Managing Partner bij Nexo, voegde toe:

Nexo is verheugd een strategisch partnerschap aan te gaan met Mizar om de ontwikkeling van slimme handelstools en -strategieën te ondersteunen. Wij zijn van mening dat het platform zelfs een beginnende crypto investeerder in staat zal stellen met meer vertrouwen te handelen en nieuwe strategieën te verkennen, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd tijdens de voortdurende massale acceptatie van digitale activa.

De toekomst voor Mizar

Mizar zal zich richten op het versterken van hun huidige kernpartnerschappen en gemeenschap en het aantrekken van hoogwaardig talent. De fondsen zullen bijdragen aan het doel om slimme handelstools breed toegankelijk te maken.

Het bericht Mizar haalt $3 miljoen op om slimme handelstools te bouwen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*