Crypto-Prijzen.nl

MixMob CEO: “we zullen een hit blijken te zijn”

MixMob CEO: “we zullen een hit blijken te zijn”

MixMob, een door Solana aangedreven Metaverse game over Remix Culture, kondigde in een persbericht aan dat het $ 7 miljoen aan nieuw kapitaal heeft opgehaald. De financieringsronde leidde Defiance Capital met extra steun van onder meer Ascensive Assets, Not3lau Capital, IOSG.

CEO: kapitaalverhoging helpt ‘onze strategische doelstellingen bereiken’

In een reactie op de kapitaalverhoging zei Simon Vieira, CEO en Game Director van MixMob, dat het nieuwe geld “ons in staat zal stellen onze strategische doelstellingen te bereiken” op korte en lange termijn.

MixMob staat vooral bekend om het combineren van play-to-earn mogelijkheden met user-generated content. De plot omringt spelers die zich aansluiten bij een creatieve verzetsbeweging om een universum te verslaan waarin kunstmatige intelligentie de menselijke cultuur vernietigde.

Verder commentaar op de verhoging van $ 7 miljoen, zei Vieira in het persbericht:

De play-to-earn sector vertoont geen tekenen van vertraging, en door iets heel anders aan te bieden dan wat er al in de ruimte bestaat, zijn we er vast van overtuigd dat MixMob een hit zal blijken te zijn bij de creatieve gemeenschap.

Wat biedt de toekomst voor MixMob?

MixMob verkocht in december zijn officiële weerstandsmaskers – een veranderlijke NFT die volgens het persbericht ook dienst doet als de identiteit van een speler binnen de metaverse. Spelers kunnen ook huisdier NFT’s verwerven die evolueren volgens de activiteiten van een speler, ook wel MixBots genoemd.

MixMob werkt aan de fase II van zijn platform, wat zal resulteren in de uitbreiding van zijn huidige strategie-kaartracespel naar een Fortnite achtig universum. Ontwikkeling blijft aan de gang, samen met een routekaart voor tokenomics en een nieuw concept voor grondbezit.

La notizia MixMob CEO: “we zullen een hit blijken te zijn” era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*