Crypto-Prijzen.nl

Misfits Gaming kondigt samenwerking aan met Tezos

Misfits Gaming kondigt samenwerking aan met Tezos

Misfits Gaming Group (MGG) en Tezos (XTZ/USD), een van ’s werelds meest geavanceerde blockchains, hebben een technisch partnerschap voor de lange termijn aangekondigd, waarbij Tezos zal dienen als de officiële blockchain van MGG, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Deal omvat launchpad voor het nieuwe gamingplatform van Misfits

De deal omvat sponsorrechten, merkrechten voor tenten, gemeenschapsopbouw, geïntegreerde bedrijfspraktijken en het startpunt voor het nieuwe MGG blockchain gamingplatform, Block Born.

Alle toernooien zijn klimaatneutraal

Met Block Born betreedt MGG de opwindende ruimte van blockchain gaming. Het wordt de blockchain gamingtak van de groep, gewijd aan het ondersteunen en ontwikkelen van de blockchain gamingruimte en het ondersteunen van de gemeenschap door middel van toernooien, inhoud en inclusie van professionals.

Bovendien zal elk toernooi meer koolstof uit de atmosfeer verwijderen dan het produceert.

Misfits incubator wordt Tezos Gaming Incubator

Misfits gaming incubator MSF/IO van $ 10 miljoen krijgt een nieuwe bestemming om de MSF Tezos Gaming Incubator te worden. Het zal helpen bij het identificeren en ondersteunen van gaming en esport startups en degenen die rechtstreeks op Tezos bouwen, dat zeer veilig en energiezuinig is.

Vas Roberts van EVP Partnerships, Misfits Gaming Group merkte op:

Gaming kan veel beter, en blockchain technologieën zullen ons daarbij helpen. Door nieuwe werkwijzen te bouwen op een gedecentraliseerd, geïndexeerd platform, zullen we opnieuw bedenken hoe we samenwerken met onze community, collega’s en partners. Tezos zal ons helpen nieuwe niveaus van toegang, rechtvaardigheid en besluitvorming te delen. We zijn verheugd om te pionieren hoe blockchain gaming organisaties kan helpen bij het herdefiniëren van hoe ze werken.

Mason Edwards, stafchef van de Tezos Foundation voegde toe:

In zo’n opwindende tijd voor de bredere gaming en esports industrie, draagt de keuze van Misfits Gaming Group voor Tezos als zijn officiële blockchain bij aan het momentum dat groeit voor blockchain gaming – met gemeenschapsopbouw en spelersbetrokkenheid als prioriteit. Ik geloof dat de duurzaamheid van Tezos en zijn unieke vermogen om zich aan te passen aan snel evoluerende technologie perfect is afgestemd op het ondersteunen van de prijzenswaardige doelen van MGG.

Tezos is een van ’s werelds toonaangevende blockchains, bekend om zijn zelf-upgradebare mechanisme, energiezuinig ontwerp en lage transactiekosten. Het baanbrekende Proof of Stake protocol maakt het als een open platform zeer veilig.

Het bericht Misfits Gaming kondigt samenwerking aan met Tezos verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*