Crypto-Prijzen.nl

Mis Metacade (MCADE), Solana (SOL) en Avalanche (AVAX) niet – crypto marktvoorspelling voor 2023-2025

Mis Metacade (MCADE), Solana (SOL) en Avalanche (AVAX) niet – crypto marktvoorspelling voor 2023-2025

Nu investeerders eindelijk beginnen te voelen dat de bodem van de bearmarkt dichterbij komt, wordt duidelijk dat nauwkeurige crypto marktvoorspellingen van vitaal belang zijn voor het nemen van winstgevende investeringsbeslissingen.

Laten we, dit in gedachten houdende, eens kijken waarom Metacade, Solana en Avalanche zich opmaken om het komende jaar en daarna een ongelooflijk potentieel te bieden.

Wat is Metacade?

Metacade is een platform dat tegemoet komt aan de behoeften van gamers en crypto enthousiastelingen, door hen een ruimte te bieden om verbinding te maken, te spelen en beloond te worden voor hun rol in het bijdragen aan de community.

De Web3-gaming ruimte is getipt om een enorme hotspot te worden voor toekomstige ontwikkeling in de scene en er wordt naar verwezen in veel crypto marktvoorspellingen binnen de hele scene. Dit komt misschien niet als een verrassing, gezien de duidelijke mogelijkheden van het platform voor nauwe integratie tussen gaming, verdienen en ontwikkeling.

Metacade biedt een breed scala aan functies; de plannen voor het platform omvatten een enorme play-to-earn arcade waar gamers worden beloond voor het spelen van hun favoriete games. Het project biedt ook beloningen voor bijdragen van de community, zoals beoordelingen van games, die de gebruikers stimuleren om samen te werken. Gebruikers kunnen ook profiteren van competitief gamen en MCADE-tokens verdienen als prijzen, die zelfs kunnen worden ingezet om een passief inkomen mogelijk te maken.

Er is ook een plan voor ‘Metagrants’, waardoor game-ontwikkelaars hun projecten aan de community kunnen pitchen, waarbij tokenhouders kunnen stemmen over welke projecten de financiering moeten ontvangen. Dit zorgt ervoor dat een breed scala aan door gamers goedgekeurde titels exclusief op het platform wordt gepubliceerd, en dat er een hecht niveau van community-integratie tussen gamer en ontwikkelaar wordt geboden.

Deze lange lijst van potentiële inkomstenstromen, naast de gemoedsrust van een Certik-audit, maakt Metacade een aantrekkelijke kans voor investeerders die op de begane grond in willen stappen in zo’n onderneming van de volgende generatie.

Hoe werkt Metacade?

Het Metacade ecosysteem gebruikt het MCADE-governance- en utility-token op het hele platform. Met zo’n breed aanbod over een nieuw scala aan waardetoevoegende functies, zal MCADE een sleutelrol spelen, zoals toegang tot de pay-to-play arcade. Het MCADE-token kan fungeren als een ruileenheid voor competitie en toegang tot games, evenals voor andere inkomstenbronnen zoals merchandise of advertenties.

MCADE is ook een krachtig governance-token, met zijn rol in Metagrants die de houders een duidelijke stem geeft bij het nemen van beslissingen. MCADE-tokens kunnen ook worden ingezet, waardoor houders een passief inkomen kunnen opbouwen door het project te steunen.

MCADE prijsvoorspelling algemeen

Door het MCADE-token op het Ethereum (ETH)-netwerk te lanceren, maakt Metacade gebruik van alle beveiligings- en kostenvoordelen die daarmee gepaard gaan. Gezien het feit dat het token zo veel wordt gebruikt binnen het Metacade-ecosysteem – de arcade, competities, toernooien, plus het gebruik ervan voor bestuur – zullen we waarschijnlijk de prijs zien stijgen naarmate de acceptatie groeit.

Naast een agressieve roadmap gericht op realistische deliverables, zal de prijs van MCADE waarschijnlijk aanzienlijk stijgen in 2023. Vanwege het momentum van het project dat al in de presale fase is waargenomen, zou het zijn prijsdoel van $0,02 in het eerste kwartaal kunnen bereiken. Volgens de meeste voorspellingen zou het tegen 2025 de marktkapitalisatie van Axie Infinity (AXS) van $10 miljard in 2021 kunnen overtreffen, waardoor de waarde van MCADE op $5 per token komt voordat geplande token burns plaatsvinden.

Solana prijsvoorspelling algemeen

Solana blijft profiteren van een gepassioneerde community, ondanks een aantal problemen waarmee het project in 2022 te kampen had en die resulteerden in een afname van het aantal ontwikkelaars dat aan de chain werkte. Naast recente zorgen over de prijs en technische problemen die hebben geleid tot talloze storingen, heeft het project ook geloofwaardigheid verloren als gevolg van banden met de in ongenade gevallen FTX-oprichter Sam Bankman-Fried.

In het licht hiervan is 2023, vergeleken met de vooruitgang die is geboekt door andere Layer-1-protocollen, waarschijnlijk een jaar waarin Solana zijn huidige prijs probeert te behouden in plaats van aanzienlijke winsten te genereren. Als het project zijn marktaandeel kan versterken, zou $50 in 2025 een realistisch doel kunnen zijn.

Avalance prijsvoorspelling algemeen

Avalanche is een ander layer-1-project met een toegewijde aanhang, gelanceerd in 2020 om verbeterde schaalbaarheid en snelheid te bieden, evenals een veilig en efficiënt platform voor gedecentraliseerde applicaties (dApps).

Avalanche kan rekenen op steun van onder meer Coinbase Ventures, hoewel het nadeel voor nieuwe investeerders is dat het niet alleen betekent dat er een groot aantal crypto houders zijn die willen verkopen wanneer de tijd rijp is, maar ook dat het project al erg bekend is.

In het licht van de huidige staat van Avalanche en de afname van het gebruik die recentelijk is waargenomen, zou de prijs voor AVAX een vergelijkbaar patroon kunnen volgen als voor Solana, waarbij een prijsstijging van 20-30% in 2023 als een goede prestatie wordt beschouwd. Als alles goed gaat met het platform, zou $80-100 tegen 2025 haalbaar kunnen zijn voor deze crypto.

Metacade – Klaar voor een prijsexplosie

Solana en Avalanche hebben laten zien dat ze hier waarschijnlijk zullen blijven, en dus zullen de prijzen van SOL en AVAX langzaam blijven stijgen naarmate de totale crypto marktkapitalisatie toeneemt en de projecten meer worden geaccepteerd. Dit wordt verder ondersteund door de algemene consensus over veel crypto marktprognoses.

Omdat Metacade echter nog steeds zo’n lage marktkapitalisatie heeft omdat het uit stealth komt, biedt het een ongelooflijk opwaarts potentieel voor investeerders die vroeg beginnen met de presale. Aangezien het project in slechts vijf weken $1,5 miljoen opbracht, zou het geen verrassing zijn als het project in de nabije toekomst een aanzienlijk hogere marktkapitalisatie zou ontwikkelen, aangezien het fase 1 van de presale ingaat.

Je kunt SOL en AVAX hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Het bericht Mis Metacade (MCADE), Solana (SOL) en Avalanche (AVAX) niet – crypto marktvoorspelling voor 2023-2025 verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*