Crypto-Prijzen.nl

Mintverse en NFTSCAN introduceren een verificatiecampagne

Mintverse en NFTSCAN introduceren een verificatiecampagne

Mintverse, een full-scale NFT aggregator en marktplaats, en NFTSCAN introduceren een verificatiecampagne voor alle gebruikers, leerde Invezz uit een persbericht. Mintverse zal alle projecten verifiëren die het contract ondertekenen op NFTSCAN, waardoor er meer legitimiteit ontstaat voor NFT collecties op Ethereum (ETH/USD) en Binance Smart Chain (BNB/USD).

Eenvoudige verificatie op beide blockchains

Via dit projectverificatieportaal kunnen projecten snel en eenvoudig worden geverifieerd op het Ethereum Mainnet en BSC. Bovendien loopt er tot juni 2022 een korting op de handelskosten, wat projecten aanmoedigt om dit proces te ondergaan. De verificatieprocedure door Mintverse en NFTSCAN gaat naar verwachting in de eerste helft van maart 2022 live.

Mintverse oprichter Rene Cao zegt:

Het doel van deze campagne is om projecten met de belofte van exponentiële groei een kans te bieden om uitgelicht te worden, iets wat marktplaatsen en aggregators die het grootste deel van de markt in handen hebben, niet bieden. We willen iedereen de kans geven om in de schijnwerpers van het NFT ecosysteem te komen, maar we zullen er zeker voor zorgen dat we kwaliteitsprojecten met het hoogste potentieel aanbieden.

Verschillen met OpenSea verificatie

Mintverse en NFTSCAN benaderen verificatie anders dan hoe kunstenaars en projecten OpenSea verificatie benaderen. De informatie die voor verificatiedoeleinden wordt verstrekt, omvat de omvang en betrokkenheid van de gemeenschap, on-chain statistieken, achtergrond van teamleden, innovatie en duurzaamheid.

Bovendien gaat de procedure veel verder dan het totale handelsvolume, waardoor nieuwe projecten de kans krijgen om in de schijnwerpers te staan.

NFTSCAN oprichter Shier Han voegt toe:

We hopen dat we met Mintverse meer NFT ontwikkelaars kunnen pushen om actief deel te nemen en NFTSCAN’s OPEN API te gebruiken om een handtekeningverificatie uit te voeren, waardoor meer invloed en bekendheid bij hun NFT gemeenschap ontstaat.

Mintverse heeft 9K+ gebruikers en $1M+ aan handelsvolume

Mintverse heeft meer dan 9.000 gebruikers en heeft binnen een maand na de lancering $ 1 miljoen aan handelsvolume op BSC overschreden. Bovendien zal het team een geüpgraded contract implementeren om on-chain gegevens voor Ethereum transacties te berekenen.

Het bericht Mintverse en NFTSCAN introduceren een verificatiecampagne verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*