Crypto-Prijzen.nl

MiniDoge bouwt unieke iOS- en Android-gameseries

MiniDoge bouwt unieke iOS- en Android-gameseries

MiniDoge Crush, het nieuwste aanbod van MiniDoge, is voor iedereen die meer wilde na het downloaden van MiniPets. Deze unieke serie games voor IOS en Android was een kruising tussen Decentraland (MANA/USD) en Tamagotchi, die spelers beloonde op basis van dagelijkse betrokkenheid. Dit is wat Invezz nog meer leerde van het persbericht van MiniDoge.

MiniDoge Crush beschikbaar voor iOS en Android

MiniDoge Crush is beschikbaar voor Android gebruikers in de Google Play Store en voor iOS in de Apple Store. Samen met MiniDoge is het een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van MiniDoge in de VS en/of andere landen.

NFT verzamelobjecten in de toekomst

Spelers van MiniPets konden zoveel huisdieren maken als ze wilden. Elk huisdier had een uniek karakter, maar ze zijn allemaal begonnen in een dierenasiel en hebben zich van daaruit ontwikkeld. Uiteindelijk werden ze geadopteerd en werden ze volwassen huisdieren. Alle huisdieren woonden in DOGEWorld en konden MiniDOGE tokens verdienen door banen te krijgen of taken uit te voeren. Huisdieren konden vaardigheden en attributen ontwikkelen of kleding en andere upgrades kopen naarmate het aantal tokens dat ze bezaten toenam.

Met DevTeamSix kunnen spelers niet alleen hun huisdieren ontwikkelen, maar ze ook verkopen als een verzamelbare NFT. De nieuwe eigenaar kan het gebruiken om te spelen en tokens te blijven verdienen in het MiniPets spel. Spelers konden auto’s en land kopen en eigendommen bouwen, wat algemeen werd beschouwd als een van de meest opwindende onderdelen van het spel. Elk actief in MiniPets hielp de waarde van elk huisdier te verhogen als de eigenaar ervoor koos om ze als een NFT op de markt te verkopen.

“MiniDOGE tokens zullen ook beschikbaar zijn om te besteden via onze samenwerking met Shopify en andere verkopers over de hele wereld als een vorm van betaling voor online verkochte goederen”, aldus DevTeamSix.

De namen van daadwerkelijke bedrijven en producten die hierin worden genoemd, kunnen de handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.

The post MiniDoge bouwt unieke iOS- en Android-gameseries appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*