Crypto-Prijzen.nl

Miljardair Ray Dalio zegt dat crypto activa niet interessant zijn

Miljardair Ray Dalio zegt dat crypto activa niet interessant zijn

Hoewel de crypto ruimte het afgelopen jaar een groeiende acceptatie heeft laten zien, zijn sommige traditionele investeerders sceptisch gebleven. Ray Dalio, een van de meest populaire hedgefondsmanagers, heeft aangegeven niet onder de indruk te zijn van cryptocurrencies.

Dalio verklaarde dat Bitcoin en andere crypto activa strengere regelgeving zouden krijgen en in sommige landen verboden zouden kunnen worden.

Dalio blijft sceptisch over crypto

Tijdens een interview met Bloomberg bekritiseerde Dalio de groei van deze beleggingscategorie. “Ik denk dat er te veel aandacht wordt besteed aan crypto,” zei hij. Hij voegde er ook aan toe dat digitale activa niet interessant waren.

Ondanks zijn opmerkingen heeft Dalio geïnvesteerd in cryptocurrencies. Hij gaf toe dat de financiële sector aan het veranderen was dat “we ons nu in een gebied bevinden waar we verschillende soorten geld zullen hebben.”

Hoewel Dalio de cryptocurrency sector niet ondersteunt, blijft hij zich zorgen maken over de Amerikaanse economie. Hij zei dat de Federal Reserve niet snel handelde om het monetaire beleid te wijzigen en te beschermen tegen de stijgende inflatieniveaus. Daarom maakte hij zich zorgen over de economische en politieke toekomst van de VS.

Hij merkt op dat het politieke risico groot is en dat de spanningen de komende jaren zullen toenemen.

Ik denk dat er bij de verkiezingen van 2024 een redelijke kans is dat geen van beide partijen zal accepteren dat ze de verkiezingen verliezen. En dat is iets dat betekent dat democratie of een soort burgeroorlog zich op een bepaalde manier zou kunnen ontwikkelen.

Hij voegde er ook aan toe dat cryptocurrencies gemakkelijk door overheden kunnen worden gevolgd. Dit in tegenstelling tot de mening dat cryptocurrencies mensen meer controle geven over hun financiën.

Dalio’s hedgefonds presteert niet goed

Hoewel de markt voor cryptocurrency het afgelopen jaar grote winsten heeft geboekt, heeft het hedgefondsbedrijf van Dalio, Bridgewater Associates, geen significante winsten geboekt. In 2020 boekte het bedrijf een verlies van $ 12 miljard. Bridgewater Associates is een van de grootste hedgefondsbeheerders ter wereld. Vorig jaar heeft het hedgefonds zijn managementteam geherstructureerd. Dalio wordt nu de co-voorzitter van het hedgefonds en de co-Chief Investment Officer. Dalio zal investeringsbeslissingen overleggen met de andere CIO’s, Bob Prince en Greg Jensen.

La notizia Miljardair Ray Dalio zegt dat crypto activa niet interessant zijn era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*