Crypto-Prijzen.nl

Microsoft wil Ethereum gebruiken om piraterij te bestrijden

Microsoft wil Ethereum gebruiken om piraterij te bestrijden

Ethereum ETH/USD zorgt ervoor dat alle gegevens transparant zijn en door iedereen kunnen worden getraceerd. De vertrouwelijke informatie wordt in een gecodeerd formaat op de blockchain opgeslagen en de decoderingssleutels kunnen alleen worden gedeeld met geautoriseerde personen.

Microsoft is van plan deze transparantie te gebruiken om piraterij terug te dringen. Laten we er eens naar kijken!

Transparantie van blockchaintechnologie als katalysator voor groei

Blockchain technologie was altijd een aantrekkelijke optie voor veel bedrijven en mensen die een transparante oplossing wilden die permanent geregistreerde en traceerbare transacties mogelijk maakte.

Als dat het geval is, heeft de onderzoeksafdeling van Microsoft op 16 augustus een paper uitgebracht waarin onderzoekers van zowel Alibaba als de Carnegie Mellon University een op blockchain gebaseerd stimuleringssysteem bestudeerden dat anti-piraterijcampagnes zal hebben.

Dit document is getiteld “Argus: een volledig transparant stimuleringssysteem voor campagnes tegen piraterij”.

Het is het nieuwste systeem van Microsoft dat vertrouwt op de transparantie van de blockchain om een betrouwbaar stimuleringsmechanisme te bieden, terwijl het tegelijkertijd de gegevens beschermt die worden verzameld van de open anonieme populatie.

Argus maakt het mogelijk om illegale inhoud terug te traceren naar de bron, met een algoritme voor watermerken. Het heet Proof-of-Leakage, waarbij elke melding van gelekte inhoud een procedure voor het verbergen van informatie met zich meebrengt en niemand anders dan de informant dezelfde kopie met een watermerk kan melden zonder deze te bezitten.

Met betrekking tot de netwerkkosten heeft het team zelfs cryptografische bewerkingen geoptimaliseerd, zodat de kosten worden teruggebracht tot het equivalent van het verzenden van 14 ETH overdrachtstransacties om op het Ethereum netwerk te draaien.

Moet u beleggen in Ethereum (ETH)?

Op 16 augustus was Ethereum (ETH) $3.274 waard.

Zijn hoogste punt ooit was $ 4.356, dat plaatsvond op 12 mei. Dit geeft ons een perspectief van hoe ver het historisch gegroeid is en zijn toekomstig potentieel. Dit maakte het op dat moment 33% waardevoller.

Bovendien is het handelsvolume de afgelopen 24 uur met 15% gestegen, terwijl de marktkapitalisatie met 4% is gestegen. Laten we eens kijken naar de prestaties van juli als vergelijkingspunt.

Het laagste punt was op 20 juli met een waarde van $ 1.724, terwijl de hoogste waarde op 31 juli was, op $ 2.536. Dit betekende een stijging van de waarde met 47%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock heeft ETH de afgelopen 7 dagen $ 72,47 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000 gehad.

Bovendien zag het de afgelopen 7 dagen 7,15 miljard aan totale deviezeninstromen en 7,94 miljard aan totale deviezenuitstromen.

Op basis van al deze gegevens kunnen we verwachten dat de prijs van Ethereum (ETH) eind augustus zal stijgen tot $ 4.157, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Microsoft wil Ethereum gebruiken om piraterij te bestrijden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*