Crypto-Prijzen.nl

Michael Saylor zegt dat MicroStrategy Bitcoin zal blijven kopen

Michael Saylor zegt dat MicroStrategy Bitcoin zal blijven kopen

Michael Saylor, de CEO van business intelligence en mobiel softwarebedrijf MicroStrategy, heeft bekendgemaakt dat het bedrijf in de nabije toekomst Bitcoin (BTC/USD) zal blijven kopen.

Saylor deelde dit nieuws tijdens een interview op 19 november en zei dat de strategie van het bedrijf het zou helpen de vruchten te plukken van het adopteren van BTC in de beginfase nadat de vlaggenschip crypto mainstream is aangenomen.

In het interview zei Saylor dat BTC op de lange termijn bullish is vanwege de toenemende acceptatie en stijgende inflatie. Met de leidende cryptovaluta die zichzelf positioneert als een inflatiehedge, merkte Saylor op dat MicroStrategy het zou blijven stapelen.

De BTC maximalist voegde eraan toe dat het vergroten van de duidelijkheid van de regelgeving rond de crypto ruimte de sector helpt om een bredere acceptatie te krijgen, aangezien een grotere groep potentiële kopers zich eraan blijft warmen.

Hij erkende echter dat de cryptomarkt nog steeds volatiel is. Volgens hem is deze volatiliteit verantwoordelijk voor de recente ineenstorting van BTC van zijn ATH van $ 68.789,63 (£ 51.163,73).

Saylor merkte verder op dat veel aspecten van de crypto revolutie duister zijn en dat de markt moet uitzoeken wat ze betekenen.

De markt vraagt om een digitale dollar

Volgens Saylor heeft de huidige financiële markt behoefte aan een digitale dollar en een digitaal actief dat dient als waardeopslag. Hij voegde eraan toe dat de BTC/USD aan deze behoefte voldoet. De directeur van MicroStrategy merkte verder op dat er een woedende oorlog gaande is tussen BTC aan de ene kant en goud en zilver als tegenstanders aan de andere kant.

Ondanks de activa die concurreren om niet-soevereine waardewinkels te worden, gelooft Saylor dat BTC aan de winnende kant staat.

Op het moment van schrijven verandert BTC van eigenaar voor $ 58.520,16 (£ 43.525,60) na een winst van 1,46% in de afgelopen 24 uur. Hoewel deze waarde een daling van 14,77% vertegenwoordigt vanaf de ATH van 10 november, is het vermeldenswaard dat de prijs van de munt een winst van 53% in de afgelopen zes maanden aangeeft.

Aan de andere kant handelde de iShares Gold Trust ETF (NYSEARCA: IAU), die de prestaties van de goudprijs volgt, de afgelopen zes maanden zijwaarts. Deze prestatie ondersteunt Saylor’s verhaal dat BTC een concurrentievoordeel krijgt ten opzichte van goud.

The post Michael Saylor zegt dat MicroStrategy Bitcoin zal blijven kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*