Crypto-Prijzen.nl

Michael Saylor zegt dat BTC de meest ontwrichtende kracht van het decennium is

Michael Saylor zegt dat BTC de meest ontwrichtende kracht van het decennium is

MicroStrategy CEO Michael Saylor is naar buiten gekomen om te onthullen dat het bedrijf gelooft in Bitcoin (BTC/USD), en dat de cryptocurrency de meest transformerende kracht van het decennium is.

Hij deelde de visie van het bedrijf op de leidende cryptovaluta op basis van marktkapitalisatie tijdens een interview op 2 februari, eraan toevoegend dat MicroStrategy van plan is BTC te blijven verwerven en HODL te verwerven.

Volgens Saylor komt het vertrouwen van MicroStrategy in BTC voort uit het feit dat inflatie de wereld teistert. Hij belichtte het geval van Libanon waarin consumenten 93% van hun vermogen verloren door devaluatie van de valuta.

Saylor wees erop dat dit een trend aan het worden is, waarbij Argentinië hetzelfde lot ondergaat en Turkije steeds dichterbij komt.

Afgezien van inflatie, wees hij erop dat internet ook bol staat van oplichters, spammers en bewakingsproblemen, naast andere uitdagingen. Hij gaf een voorbeeld van Twitter en zei dat gisteren meer dan 390 bots die zijn naam gebruikten, in minder dan 30 minuten opdoken. Daartoe suggereerde hij dat zowel Big Tech als Big Finance een oplossing nodig hebben.

Hij vertelde verder dat Jack Dorsey, de CEO van Block, die een keynote spreker was op MicroStrategy’s Bitcoin for Corporations conferentie, gelooft dat de wereld een digitaal eigendom nodig heeft dat open, zonder toestemming, eerlijk en ethisch is. Dorsey zei dat BTC het dichtst in de buurt komt van het hebben van een eigen valuta voor internet.

MicroStrategy blijft zijn softwareactiviteiten combineren met investeringen in BTC

Saylor deelt de richting die MicroStrategy van plan is te volgen na het missen van de verwachtingen in zijn fiscale rapport over het vierde kwartaal, en zei dat het bedrijf van plan is zijn bedrijfssoftwareactiviteiten voort te zetten. Volgens hem had het bedrijf het beste jaar in lange tijd, met een omzetstijging van 6% op jaarbasis. Hij voegde eraan toe dat de cloudactiviteiten van MicroStrategy ook jaar-op-jaar met 39% groeiden.

Saylor merkte verder op dat MicroStrategy 18% van zijn omzet verloor als vrije kasstroom, die het bedrijf gebruikte om schulden af te lossen en meer BTC te verwerven. Met name heeft het bedrijf momenteel meer dan 125.000 BTC.

Hij voegde eraan toe dat ondanks de ontbrekende verwachtingen, de jaarlijkse groei betekent dat de kernactiviteiten gezond zijn en dat MicroStrategy de opbrengsten zal blijven herinvesteren in BTC.

Volgens Saylor combineert MicroStrategy met deze zakelijke benadering de efficiëntie van een spot ETF zonder vergoeding met het rendement en de goedkope hefboomwerking van een werkmaatschappij. Dit alles terwijl het concurrentierisico van een BTC mijnwerker wordt uitgesloten. Hij beweert dat dit een aantrekkelijk aanbod is voor een openbare marktinvesteerder die op zoek is naar blootstelling aan BTC.

La notizia Michael Saylor zegt dat BTC de meest ontwrichtende kracht van het decennium is era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*