Crypto-Prijzen.nl

MEXC Global voegt UniX Gaming (UNIX) toe

MEXC Global voegt UniX Gaming (UNIX) toe

UNIX, de native token van het play-to-earn-ecosysteem UniX Gaming, is officieel live op de cryptocurrency-exchange MEXC Global.

MEXC is een top 20 crypto-exchange en de vermelding van UNIX maakt het de tweede gecentraliseerde uitwisseling (CEX) die ondersteuning voor dit token toevoegt. Gebruikers kunnen nu de UNIX tokens op 2 mei 2022 vanaf 14.00 uur UTC storten, opnemen en verhandelen, zo maakte UniX maandag bekend.

“Dit is de tweede gecentraliseerde beursnotering die we dit jaar hebben gehad en we zijn zo verheugd om er de komende maanden meer aan te kondigen.”

Aldus, Mirko Basil Doelger, mede-oprichter en CEO van Unix Gaming.

Bittrex Global werd de eerste CEX die op 24 januari van dit jaar UNIX op de lijst zette, met beschikbare UNIX/USDT-, UNIX/BTC-, UNIX/ETH-paren.

UniX Gaming – Web3 en metaverse ambities

De vermelding van UniX op weer een andere grote crypto-uitwisseling markeert een nieuwe mijlpaal voor de gemeenschap van de P2E-gaminggilde. Na het jaar te zijn begonnen met de Bittrex listing, voegt de nieuwste ontwikkeling toe aan een groeiende lijst van prestaties, waaronder het onlangs aangekondigde Final Round -lanceringsplatform.

Final Round is een IGO-platform (initial gaming offer), dat in april is aangekondigd en deel uitmaakt van de roadmap naar een bredere acceptatie van Web3 en Metaverse.

Het launchpad biedt een ecosysteem voor het onboarden van nieuwe gameprojecten in de Metaverse. Het platform ontwikkelt een METAMEET-app; een applicatie die toegang biedt tot alles rondom de metaverse, inclusief NFT’s en games.

Daarnaast werkt UniX Gaming aan een eigen gamestudio genaamd 1MHZ Studios. Volgens details op haar website zal de studio zich toeleggen op het bouwen van play-to-earn games.

UniX’s native token UNIX wordt momenteel verhandeld rond $ 0,166901, een stijging van 1,2% in de afgelopen 24 uur. De token, gelanceerd in juni 2021, bereikte op 30 november een recordhoogte van $ 1,48.

Het bericht MEXC Global voegt UniX Gaming (UNIX) toe verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*