Crypto-Prijzen.nl

MEXC Global en Mars werken samen voor DeFi protocollen

MEXC Global en Mars werken samen voor DeFi protocollen

MEXC Global, een toonaangevend handelsplatform voor digitale activa en cryptocurrency, heeft de krachten gebundeld met het stablecoin ecosysteem Mars om een pakket van de volgende generatie DeFi protocollen te lanceren, vernam Invezz uit een persbericht dat voor het eerst op CoinFi werd gepubliceerd.

Het one-stop Yield-as-a-service (YaaS) platform UpDeFi is klaar om de IDO deze maand te lanceren. Deelnemers kunnen de beste activabeveiliging en de hoogste geoptimaliseerde opbrengsten ervaren.

De belangrijkste producten van UpDeFi zijn strategieën

Strategieën voor vaste investeringen worden gedefinieerd door een slim contract, dat profiteert van financiële producten zoals lenen en handelen en opbrengstmogelijkheden zoals transactie, liquiditeit en leenmijnen. Het uiteindelijke doel is om geautomatiseerde en optimale opbrengsten voor gebruikers te brengen.

Zorgen voor een eerlijke lancering

Er zal noch een voorverkoop noch een investeerder zijn. Alleen bijdragers aan het UpDeFi protocol krijgen UP tokens, de governance tokens van de community. De automatische samenstellingsstrategie van het protocol heeft lage kosten, waardoor een hogere opbrengst mogelijk is.

UP tokens hebben een hoge waarde vanwege hun economisch modelontwerp. Momenteel belonen opbrengstaggregators op BSC gebruikers niet in tokens. Het UpDeFi protocol heeft een automatische bereidingsstrategie en unieke opbrengstverhogende strategieën. Het beschikt daardoor over een solide, betrouwbare bron van inkomsten.

Houders krijgen 90% van de protocolinkomsten

Om uitzetstrategieën toe te passen, moeten UP tokenhouders hun tokens inzetten op UpDeFi. Op deze manier krijgen ze protocolinkomsten. Hoge tokenwaarde is gegarandeerd.

Contracten gecontroleerd door PeckShield en CertiK

Op het gebied van veiligheid zijn de contracten van UpDeFi gecontroleerd door PeckShield en CertiK, twee zeer bekende beveiligingsbedrijven in de branche. Zodra de auditrapporten zijn vrijgegeven, zal het UpDeFi team ze delen met leden van de gemeenschap.

UpDeFi werkt samen met het legendarische bug bounty platform Immunefi, dat topontwikkelaars een stimulans geeft om de veiligheid van het UpDeFi protocol verder te waarborgen.

Toegang tot miljoenen gebruikers wereldwijd

Met deze samenwerking kunnen UpDeFi en andere Mars Ecosystem projecten toegang krijgen tot miljoenen gebruikers over de hele wereld en een sterke community creëren. De beurs zal het ecosysteem aandrijven en het van extra liquiditeit voorzien.

IDO gelanceerd op Mars Ecosystem

Nadat UpDefi de IDO op Mars LaunchPad heeft gedaan, zal het officieel zijn strategieën vaststellen. Deze zijn er in drie categorieën en zijn gericht op het Mars Ecosystem en PancakeSwap platforms.

Het bericht MEXC Global en Mars werken samen voor DeFi protocollen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*