Crypto-Prijzen.nl

Metaverse crypto vooruitzicht 2023: Sandbox (SAND), Decentraland (MANA) en Metacade (MCADE)

Metaverse crypto vooruitzicht 2023: Sandbox (SAND), Decentraland (MANA) en Metacade (MCADE)

Metaverse crypto projecten behoren vaak tot de grootste winnaars vanwege de unieke aard van de gebruikte technologieën. Gebruikers hebben toegang tot verbluffende open werelden, kunnen hun favoriete games online spelen en op verschillende manieren financiële beloningen verdienen.

De metaverse verbindt mensen met elkaar, waardoor nieuwe manieren van werken, sociale contacten en interactie via internet ontstaan. In dit artikel zullen drie grote metaverse-projecten worden geanalyseerd voorafgaand aan de cryptomarkt van 2023.

Metaverse crypto-vooruitzichten: Metacade is momenteel de meest veelbelovende investering

Twee van de grootste metaverse crypto projecten in Web3 zijn The Sandbox (SAND) en Decentraland (MANA). Deze twee reuzen groeiden uit tot een waardering van meerdere miljarden dollars tijdens de bullmarkt van 2021, waarbij de tokens vanaf het begin van 2021 respectievelijk 200x (SAND) en 75x (MANA) stegen tot hun hoogste punt ooit.

Nu bereidt Metacade zich voor op een vergelijkbare winst in de komende jaren. Het MCADE-token heeft onlangs zijn presale gelanceerd en heeft in de eerste drie weken meer dan $1 miljoen aan financiering aangetrokken. Deze presale zou wel eens de grootste investeringsmogelijkheid van 2023 kunnen worden, aangezien Metacade gloednieuwe functies in de metaverse introduceert en na verloop van tijd een centrale hub voor Web3-gebruikers wil worden.

Wat is The Sandbox (SAND)?

The Sandbox is een metaverse crypto project in de open wereld waarmee gebruikers hun eigen spel activa kunnen bouwen en er geld mee kunnen verdienen. Spelers kunnen games verkennen die door andere gebruikers zijn gemaakt in The Sandbox metaverse, wat helpt om een uitgebreide en gevarieerde game-ervaring te creëren.

Games en andere activa kunnen worden gekocht en verkocht als niet-fungibele tokens (NFT’s) op de geïntegreerde marktplaats van het platform. The Sandbox biedt een toolkit waarmee metaverse crypto-games kunnen worden aangepast, zodat iedereen een game-ontwikkelaar kan worden zonder enige eerdere programmeerervaring.

Hoe werkt SAND?

Spelers kunnen SAND-tokens verdienen voor het verkennen van game werelden die door andere spelers zijn gemaakt, waardoor een game-ervaring van de volgende generatie wordt geboden door middel van door gebruikers gegenereerde content (UGC) en play-to-earn (P2E)-mechanismen.

Het SAND-token wordt ook gebruikt als ruilmiddel op de NFT-marktplaats en om te stemmen in bestuursvoorstellen, aangezien The Sandbox een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) is die volledig wordt gecontroleerd door haar community.

Wat is Decentraland (MANA)?

Decentraland is een metaverse crypto-platform waarmee gebruikers digitaal onroerend goed kunnen kopen en verkopen, en delen van de metaverse kunnen bouwen en verkennen die door andere gebruikers zijn gebouwd. Het platform maakt de ontwikkeling van virtuele ervaringen mogelijk waarmee op verschillende manieren geld kan worden verdiend, waaronder NFT-kunstgalerijen, games en plekken om rond te hangen.

Naarmate de wereld steeds verder digitaliseert, wordt verwacht dat Decentraland een knooppunt wordt voor virtueel tijdverdrijf. De mogelijkheid om delen van de metaverse van Decentraland aan te passen, heeft geresulteerd in een uitgestrekte open wereld waar veel verschillende dingen te doen zijn.

Hoe werkt MANA?

Het MANA-token wordt gebruikt om percelen land te kopen, verkopen en verhandelen. Gebruikers kunnen ook unieke personages, kledingstukken en andere digitale activa kopen om de game-ervaring verder aan te passen. Net als The Sandbox is Decentraland een DAO waarmee MANA-houders kunnen stemmen in bestuursvoorstellen en prioriteit geeft aan UGC aan de basis van het spel.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade is de eerste door de community gestuurde arcade. Het wordt de grootste arcade op de blockchain en biedt spelers een verscheidenheid aan verschillende methoden om crypto-tokens te verdienen, evenals een uitgebreide selectie play-to-earn arcade games.

Het project zal gebruikers ook in contact brengen met unieke vacatures in Web3, en spelers de kans bieden om gloednieuwe games uit te proberen voordat ze worden gelanceerd. Gebruikers krijgen vroege toegang tot nieuwe titels en verdienen crypto voor het markeren van bugfixes en andere verbeteringen die moeten worden aangebracht voordat de game live gaat.

Metacade is een ambitieus metaverse crypto project dat een centrale locatie kan worden voor GameFi-enthousiastelingen. Er zijn verschillende opvallende kenmerken die zijn ontworpen om de community rechtstreeks van dienst te zijn, met een geavanceerd beloningsmechanisme dat play-to-earn, compete-to-earn, create-to-earn en work-to-earn omvat.

Hoe werkt MCADE?

De functie create-to-earn beloont gebruikers voor het leveren van waardevolle bijdragen aan de community. Dit kan het delen van de laatste informatie over verschillende games op het Metacade-platform omvatten, het plaatsen van beoordelingen van games en interactie met andere communityleden.

Het MCADE-token wordt gebruikt om beloningen te geven, maar ook om te staken en te stemmen in de Metacade DAO. De DAO zal halverwege 2023 live gaan voordat de volledige controle wordt overgedragen aan de community in 2024.

Metaverse crypto prijsvoorspellingen 2023

SAND prijsvoorspelling 2023

Het SAND-token is met 94% gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit in 2021. Experts voorspellen dat het moeite zou kunnen hebben om te herstellen voor de volgende bullmarkt. De prijsvoorspelling voor SAND in 2023 ligt tussen $0,76 en $1,87.

MANA prijsvoorspelling 2023

Het MANA-token is momenteel $0,308390 waard. Het project heeft moeite om gebruikers te winnen tijdens de bearmarkt van 2022, wat de prijs van het token in 2023 zou kunnen beïnvloeden. MANA zal naar verwachting het bereik van $0,64 tot $1,11 terugwinnen, maar het kan moeite hebben om de weerstand op deze niveaus te doorbreken.

MCADE prijsvoorspelling 2023

Het MCADE-token is onlangs in de presale gelanceerd en heeft al bewezen een populaire investering te zijn. De prijs zal tijdens de presale stijgen van $0,008 naar $0,02, waarbij experts suggereren dat het token omhoog zou kunnen schieten nadat de presale is voltooid. Tegen het einde van 2023 zal MCADE naar verwachting tussen $0,40 en $1 waard zijn – dat is een potentiële winst van 50x voor het nieuwe token.

Je kunt SAND en MANA hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de MCADE-presale.

Het bericht Metaverse crypto vooruitzicht 2023: Sandbox (SAND), Decentraland (MANA) en Metacade (MCADE) verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*