Crypto-Prijzen.nl

MetaMagnet sluit een ronde van $25 miljoen af

MetaMagnet sluit een ronde van $25 miljoen af

MetaMagnet Ltd., die C2X exploiteert, het universele blockchain gaming platform dat draait op Terra (LUNA/USD), heeft een financieringsronde van $ 25 miljoen afgesloten, geleid door bekende investeerders zoals Animoca Brands, FTX Ventures (FTX/USD) en Jump Crypto, meldde PR News Wire.

C2X ontving een waardering van $500 miljoen

De ronde werd gehouden als een privé tokenverkoop. C2X ontving een waardering van $ 500 miljoen. C2X heeft ook aangekondigd dat vandaag een Initial Exchange Offering (IEO) voor het native token van C2X met dezelfde naam heeft plaatsgevonden.

Andere investeerders in de private token verkoop waren Hashed, Galaxy Interactive, Skybound, Terra, Transcend Fund, Blockchain Coinvestors, DeFiance Capital, Infinity Ventures Crypto, Unanimous Capital, Play Ventures, Crypto.com (CRO/USD), Bowei, Xsolla, Concept Art House, Agniio Capital, Huobi Ventures, Goal Ventures en Formless Capital.

Een wereldleider in Web3 gamingarchitectuur

C2X bevordert de industrie via DeFi. Terra is gebouwd op de Cosmos SDK en Tendermint consensus, die ervoor zorgt dat alle benodigde gegevens en activa veilig, fraudebestendig en transparant blijven.

Met Terra kunnen ontwikkelaars voortbouwen op een solide ecosysteem dat zowel makers als gebruikers beloont. C2X zal een pionier blijven in de Web3 gamingindustrie met de steun van zijn partners, Com2uS, Com2uS Holdings en Terraform Labs, en tegelijkertijd bouwers op het platform toegang geven tot aanvullende tools die nodig zijn om toonaangevende titels te creëren.

Paul Kim, directeur van MetaMagnet Ltd., merkte op:

C2X zorgt voor een revolutie in het blockchain gaming ecosysteem door een platform te bieden dat zowel zijn gebruikers als makers actief ondersteunt. Als onderdeel van onze langetermijngroeistrategie zijn we actief op zoek naar strategische inspanningen die de expansie van C2X exponentieel zullen vergroten. FTX heeft enorm veel succes geboekt sinds de lancering iets meer dan 3 jaar geleden, en het vermogen om wereldwijde gebruikers op een gereguleerde manier toegang te bieden tot het digitale activa ecosysteem, maakte hen de voor de hand liggende keuze voor de IEO. De ingezamelde fondsen en de huidige IEO zullen ons voorzien van het nodige kapitaal en wereldwijde blootstelling om investeerders toegevoegde waarde te bieden gedurende het hele bestaan van C2X.

C2X brengt 10 nieuwe titels uit in 2022

C2X is van plan dit jaar meer dan tien nieuwe gametitels uit te brengen. Het platform wordt intensief begeleid door Com2uS en Com2uS Holdings, internationale multi-contentbedrijven. Zij zijn de oorspronkelijke bijdragers en mastercontentproviders. Hashed en Terraform Labs fungeren als adviseurs van C2X.

Het bericht MetaMagnet sluit een ronde van $25 miljoen af verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*