Crypto-Prijzen.nl

Metalink integreert Chainlink VRF voor weggeefacties

Metalink integreert Chainlink VRF voor weggeefacties

Metalink, de sociale app voor NFT gemeenschappen, heeft Chainlink (LINK/USD) Verifiable Random Function (VRF) op Ethereum Mainnet (ETH/USD) geïntegreerd om platform weggeefacties willekeurig te verdelen, zo leerde Invezz uit een persbericht.

Gebruikers verifiëren weggeefwedstrijden onafhankelijk

Chainlink VRF brengt fraudebestendige willekeur in slimme contracttoepassingen, zodat Metalink gebruikers onafhankelijk prijsvragen kunnen verifiëren. Metalink gebruikt toonaangevende Chainlink technologie voor verbeterde transparantie om de toewijding van het bedrijf aan zijn verzamelaarsbestand te ondersteunen.

Jake Udell, CEO en oprichter van Metalink merkte op:

De nummer één prioriteit van Metalink is om onze gemeenschappen te voorzien van een uniek en veilig NFT sociaal platform. Met Chainlink VRF kunnen onze verzamelaars met één klik meedoen aan weggeefacties, terwijl ze ook weten dat we een technologie gebruiken die prioriteit geeft aan eerlijkheid en transparantie om winnaars te bepalen. Chainlink VRF is een voor de hand liggende oplossing voor de problemen waarmee NFT projecten worden geconfronteerd bij het uitvoeren van loterijen. We hebben Chainlink VRF in Metalink opgenomen voor elke collectie die we ondersteunen, zodat teams gemakkelijk toegang hebben tot verifieerbare willekeur om aantoonbaar willekeurige weggeefacties uit te voeren.

Launchpad coördineert weggeefacties

Deze aanpak bouwt voort op Metalink’s Launchpad, dat enkele spraakmakende NFT weggeefacties met succes heeft gecoördineerd. Eind vorig jaar kwam Coolman’s Universe beschikbaar op het lanceerplatform. Het genereerde binnen drie maanden na de lancering een handelsvolume van meer dan $ 50 miljoen.

Chainlink VRF zal worden geïntegreerd in de backend van alle weggeefacties van het Metalink platform om een hogere standaard van willekeur te bieden bij het bepalen van prijsontvangers.

Tomasz Wojewoda, Head of Global Sales bij Chainlink Labs voegde toe:

We zijn verheugd dat het Metalink team ervoor heeft gekozen Chainlink VRF te integreren voor een veilige bron van willekeur, aangezien Metalink een grote en groeiende verzameling nieuwe NFT’s heeft. Chainlink VRF helpt ervoor te zorgen dat elke weggeefactie op Metalink zowel controleerbaar als fraudebestendig is, waardoor de communityleden meer transparantie krijgen.

De eerste 3.000 verzamelaars op Chainlink waren goed voor meer dan 9% van OpenSea’s totale inkomsten in augustus vorig jaar, meer dan $ 350 miljoen. Deze integratie getuigt van Metalinks toewijding aan veiligheid. Het gaat in première met een weggeefactie voor Deadfellaz verzamelaars.

Deadfellaz oprichter Betty zei:

We zijn verheugd dat we onze community een eerlijke en transparante manier kunnen bieden om deel te nemen aan weggeefacties en prijsvragen via Metalink’s integratie van Chainlink VRF. Veiligheid van de gemeenschap is een prioriteit voor ons bij Deadfellaz, daarom zijn we zo enthousiast over het platform dat Metalink heeft ontwikkeld en kijken we uit naar de Horde die zal genieten van hun speciale Metalink server.

Uiterst veilige technologie boordevol functies

Chainlink VRF werkt door de vooraf vastgelegde privésleutel van het orakelknooppunt te combineren met blokgegevens die nog onbekend zijn wanneer het verzoek wordt gedaan. Dit genereert zowel een bewijs als een willekeurig getal.

Het slimme contract van Metalink accepteert alleen de invoer van willekeurige getallen als het een geldig cryptografisch bewijs heeft, en het cryptografisch bewijs kan alleen worden gegenereerd als het VRF proces fraudebestendig is.

Het bericht Metalink integreert Chainlink VRF voor weggeefacties verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*