Crypto-Prijzen.nl

Metacade versus EOS: wat maakt beide tokens zo verschillend?

Metacade versus EOS: wat maakt beide tokens zo verschillend?

Tijdens de laatste crypto-bullmarkt was het verhaal van de “Ethereum-killer” een van de meest populaire. Maar in de cyclus daarvoor was er echt één project dat Ethereum uitdaagde voor de troon: EOS. Dat maakte het een van de beste investeringen van 2017-2018.

Maar is EOS-token nog steeds een goede investering in de toekomst? Of zullen nieuwe projecten zoals Metacade en zijn MCADE-token het overtreffen?

Blijf lezen om erachter te komen.

Wat is Metacade?

Metacade is de eerste virtuele speelhal van Web3. Het plaatst de beste GameFi- en play-to-earn games op één plek, zodat gamers toegang hebben tot alles wat ze willen zonder dat ze daarvoor veel verschillende sites hoeven te bezoeken.

Met Metacade kunnen spelers meedoen aan competitieve toernooien, boeiende content vinden en zelfs geld verdienen door play-to-earn games te spelen, MCADE te staken en mee te doen aan competitieve toernooien.

Als je alles bij elkaar optelt, krijg je een opkomend metaverse project dat eruit zou kunnen springen als een van de allerbeste van de volgende marktcyclus.

Metacade zal succesvoller zijn dan EOS-token – dit is waarom

Als je overweegt om te investeren in EOS-token of MCADE, dan is MCADE de juiste keuze. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom.

Metacade is relevanter

Het EOS-token heeft nog steeds een relatief grote marktkapitalisatie. Veel daarvan is echter overgebleven van de hype-cyclus die het doormaakte toen het Ethereum uitdaagde tijdens de bull run van 2017-2018.

Tegenwoordig wordt er niet meer over EOS gesproken, het heeft niet veel gebruikers en het is onduidelijk wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.

Metacade daarentegen richt zich op een enorme markt van bijna 3,10 miljard gamers over de hele wereld. Het brengt de beste inhoud van Web3-gaming en crypto samen in één enkele ruimte, waardoor het zeer relevant is voor de gemiddelde crypto-gebruiker.

Metacade heeft een groter potentieel publiek

Het is ook het vermelden waard dat Metacade een veel groter potentieel publiek heeft dan het EOS-token. Dat komt omdat het iedereen die geïnteresseerd is in gamen of geld verdienen via Web3 iets te bieden heeft.

De meeste mensen zien geen reden om EOS te gebruiken. Er zijn geen grootschalige projecten op het platform en er zijn geen aanwijzingen dat deze in de nabije toekomst zullen worden gebouwd.

Dat betekent dat het onwaarschijnlijk is dat een toename van het aantal gebruikers van EOS zal leiden tot een piek in de prijs van het token. Bij Metacade zou zoiets echter absoluut wel kunnen gebeuren tijdens de volgende bullrun.

Metacade heeft meer voordelen

Het komt erop neer dat Metacade en MCADE meer opwaarts potentieel hebben dan EOS. De marktkapitalisatie van Metacade zal nog steeds onder de $50 miljoen liggen wanneer de presale eindigt. EOS daarentegen heeft op het moment van schrijven een marktkapitalisatie van bijna $1 miljard.

Dit betekent dat elke dollar die een persoon in Metacade investeert, meer zal doen om de prijs te verhogen dan een dollar die in EOS wordt geïnvesteerd. Dat betekent dat zelfs als in beide projecten tijdens de volgende bullrun evenveel dollars worden gestoken, je investering in MCADE beter zal presteren dan een investering in het EOS-token.

Metacade versus het EOS-token – Metacade is de duidelijke winnaar

EOS zou het goed kunnen doen tijdens de volgende bullmarkt als het in staat is om wat van zijn vroegere glorie terug te winnen en opnieuw te beginnen met innoveren. Maar als je op zoek bent naar een project met een enorm opwaarts potentieel dat past bij het opkomende GameFi-verhaal, dan is Metacade waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Metacade zou in de volgende cyclus een van de best presterende metaverse-projecten kunnen worden dankzij zijn unieke positie op de metaverse. Bekijk de volgende links voor meer informatie over dit project.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Metacade versus EOS: wat maakt beide tokens zo verschillend? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*