Crypto-Prijzen.nl

Metacade presale verkoopt snel uit: MCADE staat op het punt om het beste metaverse token in 2023 te worden

Metacade presale verkoopt snel uit: MCADE staat op het punt om het beste metaverse token in 2023 te worden

Met metaverse tokens hoog op de prioriteitenlijst voor veel crypto-investeerders dit jaar, wijzen sommigen al op Metacade als de beste keuze, gezien het epische succes in de presale. In dit artikel leer je waarom Metacade zo populair is geworden, waarom je erin zou moeten investeren en wat de voorspellingen zijn van analisten voor dit opwindende nieuwe project.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade is een sociale hub die een revolutie teweeg wil brengen in play-to-earn (P2E) en metaverse gaming. Het is een ruimte die is gebouwd voor iedereen die in contact wil komen met mede-metaverse-ontdekkingsreizigers en play-to-earn enthousiastelingen in een levendige omgeving. Naast standaard sociale functies, zoals live chats, forums en regelmatige weggeefacties, gebruikt Metacade blockchain-technologie om functies naar een hoger niveau te tillen.

Het biedt gebruikers bijvoorbeeld een exclusieve pay-to-play virtuele arcade waar spelers in kunnen stappen en klassieke titels kunnen ontdekken met hun vrienden, allemaal mogelijk gemaakt door crypto- en blockchain-technologie. Bovendien is Metacade, net als veel andere toonaangevende metaverse-tokens, van plan een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te lanceren waarmee leden op democratische wijze de toekomst van hun favoriete community kunnen bepalen.

Het is duidelijk dat deze filosofie een hit is bij investeerders. Meer dan $3 miljoen aan MCADE-tokens is verkocht in fase 1 van de presale, en dit aantal zal naar verwachting oplopen tot $20 miljoen tegen de tijd dat de presale is uitverkocht.

Waarom is dit van belang?

Waarom zou je naar Metacade moeten kijken? Simpel gezegd, het bevindt zich in een zeer sterke positie om te groeien in 2023 en de jaren daarna. De metaverse is intrinsiek een sociale ervaring, en Metacade vult het perfect aan en fungeert als de de facto metaverse ontmoetingsplaats.

Bovendien zullen de metaverse- en GameFi-industrieën de komende jaren exploderen. Een recent rapport van McKinsey schat dat tegen 2030 $5 biljoen aan waarde zal worden gecreëerd door metaverse acceptatie, terwijl Bloomberg voorspelt dat de markt in 2024 $800 miljard waard zou kunnen zijn. GameFi zal naar verwachting een vergelijkbare groei doormaken, met een rapport van Crypto.com dat voorspelt dat de industrie zal groeien van een waardering van $1,5 miljard in 2021 tot $50 miljard in 2025, terwijl het 10x sneller accelereert dan traditioneel gamen.

Wat maakt Metacade (MCADE) tot het beste Metaverse-token van 2023?

Naast de besproken functies, zijn er een aantal andere aspecten die ertoe hebben geleid dat investeerders zijn ingestapt bij het MCADE metaverse token.

Filosofie waarin de community voorop staat

Het team van Metacade is niet uit op winst of glorie. In plaats daarvan geloven ze dat Web3 het potentieel heeft om de manier waarop communityhubs worden beheerd te transformeren en stellen ze de community bij elke stap op de eerste plaats.

Beloningen voor je bijdragen

Deze filosofie wordt gedemonstreerd door de community beloningen van Metacade. In ruil voor je bijdragen aan het platform kun je MCADE verdienen iedere keer wanneer je wat alfa deelt, een beoordeling plaatst of op andere constructieve manieren met de community communiceert. Dit beloont niet alleen spelers van alle vaardigheidsniveaus, maar moedigt gebruikers ook aan om elkaar te helpen.

Meerdere verdienmogelijkheden

Metacade geeft echter op meer dan één manier iets terug aan de community. Naast reguliere toernooien, competities en prijstrekkingen, zullen gebruikers dankzij Metacade’s vacaturebank tal van mogelijkheden kunnen ontdekken om met enkele van de grootste namen in Web3 samen te werken. Vanaf volgend jaar kunnen gebruikers het vacatureplatform gebruiken om losse klussen, parttime en betaalde functies te vinden waarbij ze met hun passie mogen werken.

Financiering van de grootste metaverse en play-to-earn titels

Sommigen hebben Metacade alleen al vanwege deze functie het beste metaverse-token genoemd. Later in 2023 zal Metacade zijn eerste Metagrant uitgeven, een tool waarmee gebruikers financiering kunnen sturen naar de ontwikkelaars die de beste metaverse- en play-to-earn games bouwen. Gebruikers stemmen op concurrerende ideeën en de winnende ontwikkelaar krijgt geld om hun visie een vliegende start te geven. Dit idee is een primeur onder de metaverse tokens en zal de acceptatie van Metacade waarschijnlijk verder stimuleren.

Een toekomst in handen van de community

Zoals gezegd heeft Metacade plannen om een DAO te worden. Zodra de ontwikkeling van het platform is voltooid, overhandigt het team de sleutels aan leden van de community. Gekozen leiders zullen dan verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de beslissingen van het Metacade collectief.

Metacade (MCADE) zou je beste investering van 2023 kunnen zijn

Het is duidelijk dat Metacade in een uitstekende positie verkeert om de metaverse token-ruimte in 2023 te domineren. Met zijn op de community gerichte aanpak, verschillende innovatieve Web3-ready functies en een plaats in twee van de snelst groeiende industrieën ter wereld, zou de MCADE-token dit jaar ongelooflijke winsten kunnen opleveren.

Sommige analisten hebben voorspeld dat het tegen het einde van dit jaar $0,20 en zelfs hoger zou kunnen bereiken. Dat betekent dat als je nu voor $0,012 zou kopen, je 1.500% winst zou kunnen maken als deze voorspellingen uitkomen! Ter vergelijking: een investering van $1.000 die vandaag wordt gedaan, kan $15.000 waard zijn, net op tijd voor 2024. Nu de tijd dringt om in te stappen, bekijk je de Metacade presale voordat het te laat is.
Je kunt hier deelnemen aan de MCADE presale.

Het bericht Metacade presale verkoopt snel uit: MCADE staat op het punt om het beste metaverse token in 2023 te worden verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*