Crypto-Prijzen.nl

Metacade (MCADE) zou de grootste crypto-gainer in 2023 kunnen zijn

Metacade (MCADE) zou de grootste crypto-gainer in 2023 kunnen zijn

De cryptomarkt heeft het afgelopen jaar een pijnlijke bearmarkt doorstaan ​​met verliezen als gevolg van de macro-economische vooruitzichten. Een aantrekkende markt voor Amerikaanse dollar en staatsobligaties zoog de wind uit het zeil van risicovolle activa. De markt voor cryptocurrencies zal herstellen, maar niet alle coins zullen een sterke opleving kennen. Beleggers die kiezen voor het investeren in crypto of play-to-earn moeten de dynamiek van community en nut begrijpen om te profiteren van de volgende bullmarkt. Een nieuw NFT-project waarin deze belangrijke drijfveren zijn verwerkt, is Metacade (MCADE).

Wat is Metacade?

Metacade is een nieuw project dat de go-to-hub wil zijn voor ontwikkelaars en gamers in de play-to-earn-sector. De visie van het project is om een ​​leuke, dynamische metaverse hangout te creëren voor gelijkgestemde mensen waar ze GameFi en ervaring en web3-cultuur kunnen omarmen. Metacade zal ’s werelds eerste door de community ontwikkelde play-to-earn (P2E) crypto-arcade bouwen. Voor investeerders combineert het platform de komende jaren twee van de belangrijkste sectoren van crypto: play-to-earn gaming en de metaverse.

Degenen die willen investeren in crypto kunnen nu meedoen tijdens de presale van deze coin. Het MCADE-token kan worden ingezet om de community te ondersteunen en een rendement uit projectinkomsten te verdienen. De coin zal ook in-game beloningen hebben, zoals toegang tot merchandise en exclusieve play-to-earn-toernooien. De traders die investeren in crypto hebben zich gebonden aan verouderde projecten met een langzame community en dat zal worden bestraft wanneer de volgende bullmarkt doorbreekt. Aan de andere kant kan het metaverse project Metacade investeerders samenbrengen met ondernemers, ontwikkelaars en crypto-enthousiastelingen die hun interesses, vaardigheden en talenten willen delen voor een gemeenschappelijk doel.

Waarom zou je investeren in crypto en play-to-earn-gaming?

Gaming is niet langer een niche, maar een moloch van een miljard dollar met een jaarlijkse omzet van $197 miljard. De crypto-industrie ving een glimp op van het inkomstenpotentieel van de gamingsector met de snelle opkomst van Axie Infinity. De play-to-earn-game zag de prijs van zijn coin stijgen van slechts een paar cent tot $160 en had op zijn hoogtepunt 2,7 miljoen dagelijkse gebruikers. Een game gemaakt door een Aziatisch designhuis veroorzaakte zelfs problemen op de Filippijnse banenmarkt toen gamers hun dagelijkse baan opzegden om de NFT’s en coin beloningen in Axie te achtervolgen.

In een recent rapport stond dat 1,4 miljoen portefeuilles dagelijks interactie hadden met games, wat bijna 50% van het blockchain-gebruik is. Gaming NFT’s waren ook goed voor 20% van alle NFT-verkopen in 2021 voor $ 4,5 miljard. Die cijfers kunnen tijdens een andere bullmarkt worden opgevoerd, maar ze gebeurden ook vóór de metaverse en de extra gebruikers die naar de markt voor crypto zullen worden getrokken.

Waarom zou je investeren in crypto en Metacade?

Metacade boort de twee populairste sectoren in de cryptomarkt aan en brengt een ontwrichtend idee in de vorm van een metaverse arcade. Aan dat nieuwe idee wordt een door de community beheerd en ontwikkeld project toegevoegd. De play-to-earn-sector heeft het potentieel voor investeerders laten zien met de explosie in Axie Infinity en gamers meldden destijds dat de gameplay niet eens goed was, maar een groot winstpotentieel bood. Metacade zal meerdere titels brengen, gemaakt door gamers en getest door gamers om het spelen aan te moedigen. De cryptomarkt is de laatste tijd brutaal geweest, maar als beleggers binnen de box willen blijven en in Bitcoin willen investeren en wachten op een prijs van $100k of $500k, zullen ze erg teleurgesteld zijn met het resultaat. De play-to-earn en metaverse kunnen winsten opleveren die ver boven een digitale goud- of betalingscoin liggen.

Conclusie

De bearfase van de cryptomarkt is zwaar geweest voor bijvoorbeeld Ethereum (ETH) en Avalanche (AVAX), omdat degenen die investeren in crypto terugdeinzen voor DeFi-projecten. De bearmarkt in NFT-verkopen hielp ETH ook niet en het zou voor beide coins nog lang kunnen duren voordat ze hersteld zijn. Beleggers die hun vingers hebben gebrand door in die NFT’s te investeren, moeten een kijkje nemen bij de Metacade-presale. De markten zijn allemaal klaar en maken zich op voor een mogelijke meme-coinachtige golf in MCADE. Bovendien zou de Metacade-arcade de play-to-earn-sector kunnen verstoren en met de juiste gametitels zou dit metaverse-project zijn marktwaarde nog hoger kunnen zien stijgen.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Metacade (MCADE) zou de grootste crypto-gainer in 2023 kunnen zijn verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*