Crypto-Prijzen.nl

Metacade (MCADE) wint terrein en kan Metaverse-projecten zoals Axie Infinity inhalen

Metacade (MCADE) wint terrein en kan Metaverse-projecten zoals Axie Infinity inhalen

In navolging van de presale-lancering wint het geavanceerde, play-to-earn metaverse arcade, Metacade (MCADE), terrein op prominente metaverse-games zoals Axie Infinity. Terwijl de populariteit van Axie Infinity (AXS) vertraagt, lijkt Metacade het en anderen in te halen als de belangrijkste GameFi-bestemming. Nu de presale eraan komt, zoomen we eens wat verder in op Metacade. 

Wat is Metacade?

Metacade is een virtuele community-hub waar Web3-enthousiastelingen terecht kunnen om ondergedompeld te worden in GameFi, met ruimtes om de meest populaire metaverse-games te ontdekken, in realtime te chatten en alles over play-to-earn te weten te komen. Het wordt een volledig gedecentraliseerd GameFi-platform, waar gebruikers volledige controle hebben over de richting van Metacade, welke games aan de top komen en welke ontwikkelaars subsidies, zogenaamde Metagrants, ontvangen om hun ideeën verder te ontwikkelen.

Metacade wil de one-stop-shop zijn voor play-to-earn-games. De plek waar spelers alles kunnen leren over GameFi, met welke games ze het meeste kunnen verdienen en hoe ze games beter kunnen maken door rechtstreeks te communiceren met game-ontwikkelaars. Het gedecentraliseerde aspect betekent dat Metacade geen eigendom is van een bedrijf, zoals andere metaverse-spellen zoals Axie Infinity, met alle macht in handen van de community.

Hoe werkt Metacade?

Metacade biedt gebruikers vanaf de presale hun eigen token, MCADE, voor het voltooien van verschillende taken, zoals het schrijven van beoordelingen, het plaatsen van op blockchain gebaseerde games en het testen van games die nog in ontwikkeling zijn. Hoe groter Metacade wordt, hoe meer het MCADE-token potentieel waard zal zijn, en hoe meer controle MCADE-houders zullen genieten.

Met die controle kunnen MCADE-tokenhouders beslissen welke game-ontwikkelaars subsidies ontvangen, op basis van welke game-ideeën ze het leukst vinden. Ontwikkelaars kunnen ook bètaversies van hun ideeën maken en deze laten testen door de Metacade-community. Gamers hebben de mogelijkheid om precies te communiceren wat ze willen, wat ze niet willen en wat volgens hen moet worden veranderd of verbeterd. Dit volledig gedecentraliseerde platform belooft ontwikkelaars aan te trekken die anders hun ideeën misschien niet zouden laten horen en geeft de gamers van Metacade ongekende controle over welke games worden gemaakt en hoe ze worden ontwikkeld. Mis de presale dus niet en stap vroeg in bij dit project. 

Wat is het verschil tussen Metacade en Axie Infinity?

Axie Infinity (AXS) is een metaverse game ontwikkeld door Sky Davis Studio, die een in-game economie gebruikt om digitale huisdieren te kopen en te verzamelen. Deze kunnen vervolgens worden gefokt en worden gebruikt om mee tegen anderen te vechten. Axie Infinity, ontwikkeld in 2017, werd snel populair, vooral in landen als de Filippijnen. Na het betalen van een starttarief, konden spelers AXS-tokens verdienen, genaamd Smooth Love Potions. Tegen 2020 bereikten de startvergoedingen bedragen zo hoog als US $400, maar in februari 2022 hadden de AXS-tokens 99% van hun waarde verloren in de bredere crypto-crash. Sindsdien hebben ze hun waarde en populariteit niet herwonnen, waardoor Axie Infinity-gamers massaal vertrokken.

In tegenstelling tot Axie Infinity en soortgelijke metaverse-games, zal Metacade (MCADE) geen eigendom zijn van een gamestudio, maar een gedecentraliseerd platform zijn waar gebruikers controle hebben over de toekomstige richting van Metacade. Het zal ook niet beperkt blijven tot een enkele game, een diversiteit die uiteindelijk helpt om de risico’s te verminderen. In plaats daarvan wil het een virtuele arcade zijn, een plek waar gamers kunnen kiezen uit veel verschillende games, net zoals je zou doen in een fysieke speelhal. Dit voorkomt dat het succes van Metacade wordt gekoppeld aan een enkele game, zoals Axie Infinity. Hoewel Metacade zijn eigen token zal hebben, de MCADE, zal het verdiend, gebruikt en gepromoot worden op de hele site voor een verscheidenheid aan activiteiten en use-cases.

Deze verschillen maken Metacade en het MCADE-token stabieler dan tokens die zijn gekoppeld aan slechts één spel, zoals het Axie Infinity-token AXS. Met de Metacade-community die verantwoordelijk is voor welke games worden ontwikkeld en populair worden, wordt voorspeld dat het leaderboard constant in beweging is, waardoor Metacade fris en leuk blijft en openstaat voor nieuwe en opwindende play-to-earn mogelijkheden. Terwijl bepaalde games zoals Axie Infinity aan populariteit en waarde inboeten, zou de metaverse arcade, Metacade, sterk en welvarend moeten blijven zolang gaming dat is, wat alleen maar in populariteit toeneemt naarmate de Web3- en GameFi-sectoren blijven groeien.
Neem hier deel aan de Metacade presale.

Het bericht Metacade (MCADE) wint terrein en kan Metaverse-projecten zoals Axie Infinity inhalen verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*