Crypto-Prijzen.nl

Metacade kan tegen het einde van 2023 50x in waarde stijgen – waarom MCADE een van de beste presale tokens is

Metacade kan tegen het einde van 2023 50x in waarde stijgen – waarom MCADE een van de beste presale tokens is

Presale evenementen kunnen zeer lucratief zijn als je wilt investeren in crypto. Presale-tokens worden vaak gelanceerd tegen lage prijzen in vergelijking met hun toekomstige waardering en kunnen vroege investeerders in de loop van de tijd krankzinnige rendementen opleveren.

Na een succesvolle bètafase ziet Metacade (MCADE) eruit als een van de beste presale-tokens die momenteel te koop zijn, met serieus potentieel voor fenomenale redementen op de lange termijn. Hier is alles wat je moet weten over dit veelbelovende nieuwe presale token.

De Metacade presale: de beste investering van 2023?

Ongetwijfeld is MCADE de beste presale mogelijkheid op dit moment. Metacade is de eerste door de community bestuurde virtuele arcade die het grootste platform in zijn soort zal worden. Er zal niks soortgelijks in de metaverse te vinden zijn.

De bètafase van de MCADE presale was in iets meer dan drie weken uitverkocht, met 140.000.000 verkochte tokens voor de prijs van $0,008. De prijs zal in de loop van de presale 2,5x stijgen, waarbij de uiteindelijke waardering van MCADE $0,02 zal worden voordat het token zijn IDO heeft.

Kan MCADE $1 bereiken in 2023?

De wijdverspreide vraag naar de presale tokens van MCADE kan helpen om Metacade voor te bereiden op de lancering in 2023. Experts voorspellen een aantal explosieve winsten, waarbij beleggers die investeren in crypto zich richten op ergens tussen de 20x en 50x rendement.

Metacade biedt gamers aantrekkelijke verdien mechanismen en kan zijn gebruikers in contact brengen met unieke kansen op Web3. Het heeft de potentie om een van de meest gebruikte GameFi platforms te worden. Met sterke eigenschappen in het achterhoofd, zou MCADE in 2023 zeker $1 kunnen bereiken en een rendement van 50x kunnen opleveren vanaf het einde van de presale.

Wat is Metacade?

Metacade bouwt de grootste arcade op de blockchain. Het biedt een reeks play-to-earn (P2E)-games, waarmee gebruikers MCADE-tokens kunnen verdienen door een inspirerende reeks klassieke arcade-achtige titels te spelen. Het platform biedt zowel informele als competitieve gameplay naast een breed scala aan extra verdienmogelijkheden voor gebruikers.

Het platform wil een hub worden voor de Web3-community en een centrale locatie voor gamers, ondernemers, ontwikkelaars en beleggers die investeren in crypto om elkaar te ontmoeten, te socializen en enkele van de populairste titels te spelen die de GameFi sector te bieden heeft.

Metacade is geauditeerd door Certik om er zeker van te zijn dat de broncode van het platform volledig veilig is. De geavanceerde blockchain integratie van het platform kan gamers op een transparante en betrouwbare manier verdienmogelijkheden bieden, en helpt Metacade toekomstbestendig te maken en zijn community van gamers te ondersteunen terwijl deze zich blijft ontwikkelen.

Hoe werkt MCADE?

Naast het aanbieden van een reeks play-to-earn arcadegames, zal Metacade ook toernooien organiseren via de compete-to-earn functie. Toernooien worden betaald, waarin gamers het tegen elkaar opnemen om kans te maken op grote prijzenpotten die worden betaald in MCADE-tokens.

De functie create-to-earn biedt een unieke en innovatieve methode om betrokkenheid van de community te stimuleren. Gebruikers kunnen MCADE-tokens verdienen voor het leveren van nuttige bijdragen aan het Metacade platform, waaronder game beoordelingen, het delen van alfa en interactie met andere communityleden.

Metacade’s work-to-earn functie zal gebruikers verbinden met Web3-vacatures. Of je nu op zoek bent naar parttime klussen, freelance-rollen of fulltime werk, Metacade kan zijn community verbinden met zijn partners voor een verscheidenheid aan banen die in crypto worden betaald. Fulltime werk zal later in de ontwikkeling beschikbaar komen, aangezien het Metacade jobboard in 2024 live gaat.

Gamers kunnen ook een crypto-inkomen verdienen door de nieuwste games op het Metacade platform uit te proberen. Ontwikkelaars kunnen Metacade gebruikers inhuren om hun games te spelen voordat ze officieel worden gelanceerd, waardoor gebruikers vitale feedback kunnen geven aan makers, met als doel bugs op te lossen en de gameplay te verbeteren voordat de game live gaat.

Metacade kan echt alles veranderen

GameFi heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de hele game industrie. Op de blockchain gebaseerde games hebben een unieke utility die ongeëvenaard is door oudere titels, waardoor spelers geïntegreerde financiële beloningen krijgen terwijl ze hun favoriete games spelen.

Met meer dan 3 miljard actieve gamers wereldwijd heeft de GameFi sector een enorm potentieel voor de toekomst. Het ontbrak GameFi echter aan een hub voor zijn community. Dit is een probleem dat wordt opgelost door Metacade, een uitgebreid platform dat een van de meest gebruikte in GameFi zou kunnen worden.

Het project heeft ook tot doel innovatie in de GameFi sector te ondersteunen via het Metagrants programma. Hierdoor kunnen game-ontwikkelaars financieringsaanvragen indienen, waarbij de Metacade community stemt om te beslissen welke inzendingen het meest veelbelovend zijn. Wanneer er een winnaar is gekozen, zal Metacade de ontwikkeling ervan ondersteunen door een Metagrant te verstrekken en de game te helpen lanceren via de exclusieve speelhal van het platform.

MCADE presale tokens zijn een geweldige koop voor 2023

Presale tokens kunnen enkele van de grootste winnaars zijn na IDO. Metacade kan een alles-in-één platform leveren voor de GameFi community en biedt veel aantrekkelijke functies voor blockchain gebruikers. De prijs voor de presale tokens van MCADE is daarom te laag geprijsd op het huidige niveau van $0,01. Een goed moment om in te stappen als je wil investeren in crypto en Web3.

De presale tokens van MCADE stijgen van $0,008 naar $0,02 in de loop van de presale, wat beleggers die investeren in crypto een korte tijd geeft om mee te doen tegen de huidige prijs. Metacade is zeker een geweldige koop voor 2023, dus beleggers die investeren in crypto en MCADE aan hun portefeuille willen toevoegen, moeten snel zijn voordat de presale volledig uitverkocht is.

Je kunt hier deelnemen aan de MCADE presale.

Het bericht Metacade kan tegen het einde van 2023 50x in waarde stijgen – waarom MCADE een van de beste presale tokens is verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*