Crypto-Prijzen.nl

Met Coinbase kunnen gebruikers wallets financieren via Chrome

Met Coinbase kunnen gebruikers wallets financieren via Chrome

Coinbase gaat door met zijn push om functies te ondersteunen die de gebruikerservaring zullen verbeteren en de handelsactiviteiten zullen stimuleren. De beurs heeft nu de lancering aangekondigd van een “Coinbase Pay” functie waarmee gebruikers een Chrome browserextensie kunnen gebruiken om hun Coinbase wallets te financieren.

Coinbase lanceert Coinbase Pay

De Coinbase Pay functie werd op 16 maart gelanceerd om gebruikersinteracties met gedecentraliseerde financiën (DeFi), niet-fungeerbare tokens (NFT’s) te stimuleren en token-swaps op gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) te vergemakkelijken.

“Vóór Coinbase Pay moesten gebruikers die geld wilden toevoegen aan hun Coinbase portemonnee vanuit de browserextensie naar Coinbase.com navigeren, inloggen op hun account, hun portemonnee adres kopiëren en handmatig geld overboeken van hun Coinbase account. Het proces was niet alleen omslachtig, maar maakte de gebruiker ook kwetsbaar voor gebruikersfouten”, aldus de aankondiging.

De Coinbase Pay functie is vrij eenvoudig te gebruiken. Je hoeft alleen maar de valuta te kiezen die ze willen integreren in hun Chrome portemonnee, het bedrag kiezen dat ze willen uitgeven en vervolgens de transactie bevestigen.

Coinbase merkte op dat de functie gebruikers in staat zou stellen transacties via een enkel proces af te handelen zonder tussen verschillende applicaties te hoeven schakelen. Bovendien zal de Coinbase portemonnee onafhankelijk zijn en hoeft een gebruiker zijn Coinbase portemonnee niet te gebruiken.

Zonder een Coinbase account te koppelen, heeft een gebruiker echter geen toegang tot de volledige functies van Coinbase Pay. Een gebruiker moet zijn self-custody portemonnee koppelen aan zijn Coinbase account voordat hij Coinbase Pay gebruikt om fiat te maken op crypto transacties.

Met de self-custodial wallet van Coinbase hebben gebruikers volledige controle over hun cryptocurrencies. Ondanks dat het wordt aangeboden door een gecentraliseerde cryptocurrency beurs, stelt de self-custodial wallet gebruikers in staat om hun privésleutels op te slaan. In februari kondigde Coinbase portemonnee ondersteuning aan voor de Ledger hardwareportemonnee.

Coinbase NFT project

Naast het stimuleren van zijn diensten in de crypto portemonnee services, waagt Coinbase zich ook in de non-fungible token (NFT) sector. De exchange kondigde de oprichting aan van het Coinbase NFT platform, dat 3,86 miljoen wallet adressen op de wachtlijst heeft staan. Coinbase verklaarde dat deze NFT marktplaats “binnenkort” zou worden gelanceerd en dat het voor dit project met honderden NFT makers werkte.

Het bericht Met Coinbase kunnen gebruikers wallets financieren via Chrome verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*