Crypto-Prijzen.nl

Mercedes-AMG Petronas F1 kondigt samenwerking met FTX aan

Mercedes-AMG Petronas F1 kondigt samenwerking met FTX aan

Het Mercedes F1 team en de toonaangevende cryptobeurs FTX hebben een nieuwe langdurige samenwerking aangekondigd die meerdere raceseizoenen beslaat. Zowel de auto’s als de coureurs zullen het FTX logo dragen. Sommige merkelementen zullen onthuld worden tijdens het volgende grote race evenement – de Russische Grand Prix op 26 september. Het FTX logo zal ook te zien zijn op alle partnerlogo displays in de communicatie- en horecafaciliteiten langs het circuit, de vloot van Mercedes-Benz trucks van het team en in de garage.

Sam Bankman-Fried, CEO en oprichter van FTX, zei:

“FTX is verheugd om samen te werken met de regerende Formule 1 wereldkampioenen en huidige teamleiders, Mercedes-AMG Petronas, om onze positie als de toonaangevende wereldwijde cryptocurrency beurs te blijven versterken. Onder het leiderschap van Toto is het hele Mercedes-AMG Petronas Formula One Team gefocust op uitmuntendheid en hebben ze innovatie ingezet om hen te helpen zevenvoudig constructeurskampioen te worden. We kijken ernaar uit om te zien hoe Lewis Hamilton de rest van het seizoen 2021 blijft strijden voor zijn potentiële achtste titel in het Formule 1 wereldkampioenschap voor coureurs.”

Aankomende initiatieven omvatten integratie van NFT verzameling FTX Pay

Naast het partnerschap plannen de beurs en Mercedes F1 een aantal aanvullende strategische initiatieven, waaronder de integratie van de NFT collectie FTX Pay en enkele projecten met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze zullen worden aangekondigd en uitgerold op een onbekende datum in de toekomst.

Merkbereik vergroten

Om het bereik van het FTX merk onder de fans van F1 over de hele wereld uit te breiden door middel van marketinginitiatieven, krijgt FTX toegang tot coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas en andere leden van het Mercedes-AMG Petronas Formula One Team.

Toto Wolff, teambaas en CEO van het Mercedes-AMG Petronas F1 Team zei:

“We zijn erg verheugd om FTX, een van ’s werelds toonaangevende cryptocurrency beurzen, te verwelkomen in het Mercedes-AMG Petronas F1 Team. Hun innovatieve geest en creatieve energie in zo’n snel ontwikkelende wereldwijde industrie maken hen tot een goed op elkaar afgestemde partner in ons eigen meedogenloze streven naar prestaties. Samen kijken we ernaar uit om nieuwe en opwindende kansen te creëren om met onze fans in contact te komen en ervaringen van wereldklasse voor hen te bieden.”

The post Mercedes-AMG Petronas F1 kondigt samenwerking met FTX aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*