Crypto-Prijzen.nl

Meme Lordz (LORDZ) prijs 15% omhoog terwijl het zich voorbereidt op een Alpha release

Meme Lordz (LORDZ) prijs 15% omhoog terwijl het zich voorbereidt op een Alpha release

Een nieuw meme-gebaseerd blockchain-game token, Meme Lordz (LORDZ), ging van start met een wedstrijd die razend populair is geworden en de prijs van het token door het dak heeft gestuurd terwijl het zich voorbereidt op een Alpha release. De huidige prijsbewegingen hebben de aandacht getrokken van de meeste crypto investeerders die op zoek zijn naar een goed rendement na de Alpha release die gepland staat voor 31 oktober van dit jaar.

In navolging van de toegenomen vraag heeft Invezz het volgende korte artikel geschreven om investeerders te helpen begrijpen wat Meme Lordz (LORDZ) is en hen ook te helpen met de beste plaatsen waar ze het kunnen kopen.

Lees verder om meer te weten te komen over deze nieuwe munt.

Beste plaatsen om Meme Lordz (LORDZ) token te kopen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van de Meme Lordz (LORDZ) munt, bent u hier aan het juiste adres.

Ons team van professionals heeft grondig onderzoek gedaan en heeft de volgende geïdentificeerd als de beste platforms om Meme Lordz (LORDZ) online te kopen:

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen ETF’s, indices en grondstoffen. eToro-gebruikers kunnen verbinding maken met, leren van en kopiëren of gekopieerd worden door andere gebruikers.

Registreer je onmiddelijk met eToro

LiquidityX

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met LiquidityX

Wat is Meme Lordz (LORDZ)?

Meme Lordz (LORDZ) munt is het oorspronkelijke token van de Meme Lordz blockchain-game.

De Meme Lordz blockchain-game is gebouwd op de Binance Smart Chain (BSC) en heeft tot doel blockchain-gamers in staat te stellen hun Meme Lords (bijv. Elon Musk, Chuck Norris en dergelijke) te vereeuwigen als Non-Fungible Tokens (NFT’s).

LORDZ wordt gebruikt als een utility-token voor het doen van betalingen bovenop de kleine BNB blockchain-gaskosten om met succes een Meme Lordz NFT te slaan na het vechten en het vastleggen ervan in het spel. LORDZ-houders krijgen ook meer LORDZ-tokens als beloningen die aan hen worden uitgekeerd van 50% van de verzamelde (gepoolde) transactiekosten.

Moet ik vandaag een Meme Lordz (LORDZ) munt kopen?

NFT’s zijn het gesprek van de dag geworden en als u wilt investeren in een cryptocurrency die is gekoppeld aan een NFT-platform, dan kan Meme Lordz (LORDZ) een goede keuze zijn.

Het is echter belangrijk op te merken dat beleggen in cryptocurrencies extreem riskant is vanwege hun prijsvolatiliteit.

Meme Lordz (LORDZ) prijsvoorspelling

Het is moeilijk om een beslissende prijsvoorspelling van de Meme Lordz (LORDZ) token te geven, vooral omdat de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en er op elk moment grote marktschommelingen kunnen plaatsvinden.

Desalniettemin zal de recente bullish trend na de onlangs onthulde $ LORDZ competitie zich waarschijnlijk voortzetten voor het resterende deel van 2021 en in 2022. De munt heeft goede vooruitzichten getoond om door te gaan met zijn eerdere bullish trend na de korte retracement die plaatsvond tussen 22 augustus en 06 sept.

Aandacht voor Meme Lordz (LORDZ) op social media

The post Meme Lordz (LORDZ) prijs 15% omhoog terwijl het zich voorbereidt op een Alpha release appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*