Crypto-Prijzen.nl

Meer dan 60 Zuid-Koreaanse beurzen zullen de handel opschorten

Meer dan 60 Zuid-Koreaanse beurzen zullen de handel opschorten

South Korea

Zuid-Korea probeert al geruime tijd met cryptocurrency regels te komen en is nu klaar om deze te implementeren. Voordat het dit echter doet, heeft het meer dan 60 van zijn lokale cryptocurrency beurzen bevolen om hun activiteiten op te schorten een week voordat de regelgeving arriveert.

De beurzen kregen ook de opdracht om hun klanten uiterlijk vrijdag middernacht op de hoogte te stellen van een gedeeltelijke of zelfs volledige opschorting van de handel. Om te kunnen blijven werken, moeten de platforms zich de komende week, uiterlijk op 24 september, registreren bij de Financial Intelligence Unit. Ze zullen ook een beveiligingscertificaat van het internetbeveiligingsbureau moeten overleggen.

Ten slotte zijn ze ook verplicht om samen te werken met banken, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat ze een echte naam hebben.

Wat gebeurt er met de Koreaanse beurzen?

Uiteraard moet elke cryptobeurs die zich niet voor 24 september registreert, de winkel sluiten. Zelfs degenen die zich wel registreren maar geen partnerschappen met banken sluiten, mogen niet handelen in Koreaanse won of er iets mee te maken hebben.

De lokale autoriteiten voorspelden zelfs het scenario dat alle diensten zouden moeten sluiten. In dat geval is het hun plicht om klanten op de hoogte te stellen van de verwachte sluitingsdatum, en hen eraan te herinneren om ten minste zeven dagen voor de sluiting geld op te nemen.

De deadline hiervoor is 17 september, dus vandaag, aangezien de platforms nu moeten weten of ze al dan niet aan de nodige vereisten kunnen voldoen.

Volgens wat bekend is, zullen bijna 40 beurzen alle diensten opschorten, terwijl ongeveer 28 van hen erin zijn geslaagd om beveiligingscertificaten te verkrijgen, maar nog steeds geen bankpartnerschappen hebben. Als gevolg hiervan zullen sommigen alle diensten moeten opschorten, terwijl anderen slechts een deel zullen moeten opschorten, wat waarschijnlijk betekent dat ze vanaf vandaag niet meer met de lokale fiat-valuta kunnen werken.

In feite zijn tot nu toe slechts vier beurzen erin geslaagd om bankpartnerschappen te registreren en te beveiligen: Coinone, Upbit, Bithumb en Korbit. Hierdoor zullen alleen deze vier platformen ononderbroken blijven werken.

Ondertussen hebben verschillende kleinere beurzen die erin geslaagd zijn certificaten te verkrijgen, maar geen bankpartnerschappen, aangekondigd dat ze van plan zijn te blijven opereren als crypto-naar-crypto beurzen, waaronder Flybit, ProBit en Cashierest. Dit zal het geval zijn totdat ze erin slagen om een partnerschap aan te gaan met ten minste één bank.

The post Meer dan 60 Zuid-Koreaanse beurzen zullen de handel opschorten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*