Crypto-Prijzen.nl

Mede-oprichter van Reddit is het ermee eens dat blockchain technologie niet weg zal gaan

Mede-oprichter van Reddit is het ermee eens dat blockchain technologie niet weg zal gaan

Alexis Ohanian, mede-oprichter van Reddit, is het ermee eens dat blockchaintechnologie een blijvertje is. Zijn opmerkingen komen overeen met wat toonaangevende financiële instellingen hebben opgemerkt, omdat ze het eens zijn met de toekomst van blockchain technologie in vergelijking met individuele crypto activa.

In een interview met CNBC merkte Ohanian op dat hij al strategische investeringen had gedaan in enkele van de toonaangevende bedrijven die actief zijn in de blockchain sector. Ohanian is ook de oprichter van Seven Seven Six, een durfkapitaalbedrijf.

Ohanian zegt dat blockchain technologie een blijvertje is

Tijdens het interview merkte Ohanian op dat hij al een tijdje in de blockchain ruimte was en hij gelooft dat de onderliggende technologie hier zal blijven. Ohanian was een van de seed investeerders in Coinbase in 2012, in de beginjaren van een van de toonaangevende crypto handelsplatforms.

Ohanian sprak ook over de volatiliteit van cryptocurrencies in het algemeen. Hij merkte op dat hoewel cryptocurrencies zeer volatiel waren en de meeste van hen niet in de toekomst konden standhouden, blockchain technologie “echt” was en werd overgenomen door enkele toonaangevende technologiebedrijven.

Hij voegde er ook aan toe dat er bij nieuwe technologieën de beginfasen zijn, waar de meeste innovaties consolideren, en hoewel sommige kunnen vervagen, waren er ook die succesvol konden worden. Als zodanig heeft een belegger de ruimte nodig om de langetermijnvoordelen van crypto investeringen te onderzoeken.

Reddit vraagt een IPO aan

Reddit is een van de toonaangevende social media bedrijven ter wereld. Het platform is populair geworden bij meme aandelen en het is een belangrijk knooppunt geworden voor crypto gemeenschappen. Het platform heeft onlangs aangekondigd dat het een vertrouwelijke aanvraag heeft ingediend voor een beursintroductie (IPO) bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

De waardering van Reddit maakte een sterke winst op het hoogtepunt van de meme-aandelen waanzin eerder dit jaar. In februari verdubbelde de waardering van het bedrijf tot $ 6 miljard op jaarbasis. In augustus, tijdens een particuliere fondsenwerving, werd de waardering van Reddit geschat op $ 10 miljard. Het bedrijf verwacht dat de waardering tegen de tijd van de beursgang $ 15 miljard zal bereiken.

The post Mede-oprichter van Reddit is het ermee eens dat blockchain technologie niet weg zal gaan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*