Crypto-Prijzen.nl

Mede-oprichter Jake Yocom-Piatt bespreekt alternatie oppotmiddel voor Bitcoin

Mede-oprichter Jake Yocom-Piatt bespreekt alternatie oppotmiddel voor Bitcoin

Ik ben dol op Bitcoin.

Dat gezegd hebbende, beschouw ik mezelf zeker niet als een Bitcoin maxi. Ik hou ervan om te luisteren naar verschillende standpunten en argumenten over dit magische internetgeld, en mijn wallet is gediversifieerd over vele activa.

Dit is dan ook het interessante aan Decred mede-oprichter en projectleider Jake Yocom-Piatt. Decred beweert een door de gemeenschap aangestuurde superieure store-of-value te zijn, dan Bitcoin. We gingen met Jake aan tafel zitten voor een behoorlijk intrigerend interview over Bitcoin, Decred en meer. Hij heeft code geschreven die is gebruikt bij de samenstelling van verschillende Bitcoin gerelateerde projecten, waaronder de creatie van Lightning Network Daemon, en hij beweert dat Bitcoin (nadat hij hiermee begon in 2013) hem nu “verveeld”.

Van bijzonder belang is het hybride Proof-of-Work/Proof-of-Stake-mechanisme dat Decred gebruikt, waarvan Jake beweert dat het het beste van twee werelden levert en de compromissen minimaliseert. Met de discussie rond de voor- en nadelen van Proof-of-Work, was het erg leuk om dit Van bijzonder belang is het hybride Proof-of-Work/Proof-of-Stake-mechanisme dat Decred gebruikt, waarvan Jake beweert dat het het beste van twee werelden levert en de compromissen minimaliseert. Met de discussie rond de voor- en nadelen van Proof-of-Work, was het erg leuk om dit veelbesproken onderwerp in crypto met iemand die hier zo dichtbij staat te bespreken.

Voor alle Bitcoin twijfelaars, dit zal als een interessante maatstaaf dienen vanwege voor de hand liggende redenen. Maar dat geldt ook voor de megabulls; het is altijd leerzaam om je geest open te stellen voor beide kanten van een argument. En, Jake en ik bespraken zelfs het hersenloze tribalisme en de koppige weigering om te debatteren, iets dat je vaak tegenkomt in deze overigens prachtige industrie.

Het volledige interview staat hieronder – geniet ervan!

Het bericht Mede-oprichter Jake Yocom-Piatt bespreekt alternatie oppotmiddel voor Bitcoin verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*