Crypto-Prijzen.nl

Mede-oprichter Ethereum: goud is niet langer even waardevol als crypto

Mede-oprichter Ethereum: goud is niet langer even waardevol als crypto

Een gemeenschappelijk thema domineerde de krantenkoppen over cryptocurrency in 2022: er waren veel meer dieptepunten dan hoogtepunten. Het meest opvallende is dat de prijzen van een handvol van de bekende bedrijven in het crypto-universum de afgelopen maanden dramatisch zijn gedaald. Deze omvatten Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD).

Het doel van digitale activa is altijd geweest om klanten weg te trekken van traditionele bankinstellingen. Decentralized finance (DeFi) is per definitie een van de onderscheidende kenmerken die cryptocurrencies aantrekkelijk maken. Het is gemaakt zodat gebruikers rechtstreeks met elkaar kunnen handelen zonder tussenpersoon of gecentraliseerde autoriteit.

Dankzij DeFi kunnen mensen genieten van financiële diensten zonder exorbitante kosten te betalen aan banken en andere financiële instellingen. Mensen bewaren hun geld veilig in een digitale portemonnee waarmee snel geld kan worden overgemaakt. Om dit probleemloos te laten werken, is alleen een betrouwbare internetverbinding vereist.

Vóór de lancering van cryptocurrencies waren tot het begin van de eenentwintigste eeuw alleen aandelen, bankrekeningen, goud, onroerend goed en andere illiquide activa acceptabele investeringen. In de afgelopen jaren is de populariteit van cryptocurrencies, een nieuwe klasse van investeringen, explosief gestegen. Beleggers van alle soorten en maten haastten zich om cryptocurrencies te kopen die de gemonopoliseerde banksystemen dreigen te destabiliseren.

Crypto is een betere gok dan goud, zegt de mede-oprichter van Ethereum

Gedecentraliseerde apps (dApps) en financiële diensten worden mogelijk gemaakt door de slimme contracttechnologie die wordt gebruikt door de open-source Ethereum-blockchain. Het doel was om een gedecentraliseerd computerplatform te bouwen voor slimme contracten, programmeerbare valuta en gedecentraliseerde applicaties die verder zouden gaan dan de mogelijkheden van Bitcoin. Kortom, Ethereum is ontwikkeld om enkele problemen met Bitcoin op te lossen.

Vitalik Buterin, de mede-oprichter van Ethereum, tweette onlangs dat cryptocurrencies waardevoller zijn dan goud, ondanks recent goudnieuws dat de aantrekkelijkheid ervan als een veilige haven benadrukt. Deze tweet was een reactie op een vraag van Zach Weinersmith over de voordelen van cryptocurrency ten opzichte van goud. Weinersmith is een bestsellerauteur van de New York Times. De hele opmerking van Buterin was:

“Het is echt moeilijk om goud te gebruiken. Het is een uitdaging om te gebruiken, vooral als je te maken hebt met duistere individuen. Veilige opslagalternatieven zoals multisig worden niet ondersteund. Momenteel is cryptocurrency een betere investering dan goud omdat het meer geaccepteerd wordt.”

Big Eyes Coin (BIG) Op weg naar 10 miljoen in voorverkoop

De Big Eyes Coin is een recente meme-munt die je zou moeten kennen. Big Eyes Coin is nu in voorverkoop en is de op één na beste meme-munt die beschikbaar is. De populariteit van deze meme-munt groeit terwijl het belangrijke mijlpalen blijft bereiken.

Om organisaties te ondersteunen die het behoud van het zeeleven bevorderen, is Big Eyes Coin van plan om 5% van alle verkopen aan hen te doneren. Het verbindt zich ertoe alle nodige maatregelen te nemen om ons milieu te beschermen. Dit conflict, dat tegenwoordig regelmatiger dan ooit voorkomt, heeft consequent de steun van de BIG-gemeenschap gehad.

De zesde fase van de Big Eyes Coin-voorverkoop is nu begonnen. Big Eyes Coin, een gloednieuwe cryptocurrency voor meme-munten, heeft bijna $10 miljoen opgehaald. Meme-munten voegen wat charme en humor toe aan het cryptocurrency-rijk.

Klik hieronder voor meer informatie over Big Eyes Coin (BIG)

Voorverkoop: https://buy.bigeeyes.space/ 

Website: https://bigeeyes.space/  

Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL  

Het bericht Mede-oprichter Ethereum: goud is niet langer even waardevol als crypto verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*