Crypto-Prijzen.nl

McLaren Racing Collective wordt vandaag gelanceerd op Tezos

McLaren Racing Collective wordt vandaag gelanceerd op Tezos

McLaren Racing heeft het ‘McLaren Racing Collective’ gelanceerd, een platform waar McLaren Racing NFT’s of digitale verzamelobjecten te koop zijn, verneemt Invezz uit een persbericht.

Iedereen die een element van McLaren Racing wil bezitten, kan er hier een krijgen. Fans en leden van de blockchain gemeenschap kunnen verschillende componenten van de MCL35M 2021 Formule 1 raceauto kopen die is gebouwd met de officiële McLaren Racing CAD.

De eerste 5.000 fans krijgen een gratis verzamelobject

De eerste 5.000 fans die lid worden van McLaren Racing Collective krijgen een gratis digitaal onderdeel. De rest is beschikbaar voor aankoop als ze gelanceerd worden. Het uiteindelijke doel is om alle 22 te verzamelen en de volledig digitale MCL35M raceauto in elkaar te zetten. De activa lanceren in vijf fasen, met de eerste vier componenten beschikbaar op zondag 24 oktober.

Tezos is de officiële technische partner van McLaren Racing Collective

Het platform draait op Tezos, die ook dienst doet als officiële technische partner van McLaren Racing Collective. De eerste fan die het voertuig in elkaar zet, wint een VIP reis naar een Formule 1 Grand Prix in 2022. Als u dat niet bent, vrees dan niet: dit is slechts de eerste van vele van dergelijke releases die gericht zijn op het integreren van de markt in McLaren Racing’s langetermijnstrategie voor fanbetrokkenheid.

Lindsey Eckhouse, directeur licenties, e-commerce en esports bij McLaren Racing, zei:

We zijn verheugd om McLaren Racing Collective te lanceren, waarmee we onze fans kunnen betrekken bij een innovatieve nieuwe ruimte. Via NFT’s die zijn gebouwd op de energiezuinige Tezos blockchain, creëren we nieuwe manieren om onze fanervaring te ontwikkelen, en een op maat gemaakte digitale verzamelmarkt van McLaren Racing biedt mensen een geheel nieuwe manier om contact te maken met ons team. De eerste NFT drop is onze MCL35M F1 auto in papaya livery, en geeft onze fans een fantastische kans om hun eigen stukje McLaren Racing te bezitten, waarbij ze elk onderdeel vanuit alle hoeken kunnen bekijken, terwijl ze ook ongelooflijke prijzen kunnen winnen.

Sweet integreert Tezos

De grote leverancier van NFT oplossingen voor ondernemingen, Sweet, heeft vandaag de integratie van Tezos in zijn NFT platform aangekondigd. De eerste collectie van Tezos op het platform is een diepgaande, sterk gegamificeerde NFT fanervaring waar McLaren Racing fans dol op zullen zijn.

Tom Mizzone, CEO van Sweet, merkte op:

McLaren Racing zorgt voor een revolutie op het gebied van digitale verzamelobjecten door fans een ongekend beeld te geven van de MCL35M auto onderdelen als echte 3D NFT’s die kunnen worden rondgedraaid, ermee gerommeld en vanuit alle hoeken kunnen worden bekeken. We hebben het hele McLaren Racing Collective op Tezos gebouwd vanwege de milieuvriendelijkheid en de compatibiliteit met grootschalige gebruiksscenario’s en toepassingen voor NFT’s.

The post McLaren Racing Collective wordt vandaag gelanceerd op Tezos appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*