Crypto-Prijzen.nl

Mavia werkt samen met Tribe gaming voor esports P2E gaming

Mavia werkt samen met Tribe gaming voor esports P2E gaming

Heroes of Mavia heeft een samenwerking aangekondigd met Tribe Gaming, een toonaangevende esports organisatie. Tribe Gaming heeft zijn activiteiten in de blockchain sector actief uitgebreid.

Tribe heeft een grote gemeenschap van volgers. De makers en spelers op het platform genereren elke maand meer dan een miljoen YouTube weergaven. Tribe kan bogen op toonaangevende ontwikkelaars van mobiele games en competitieve teams in mobiel gamen.

Tribe Gaming werkt samen met Mavia

“Bij Tribe hebben we zorgvuldig het juiste P2E project onderzocht om Tribe IP binnenin te integreren, en samenwerken met Mavia is een geweldige kans. We zijn optimistisch over de toekomst van het project en we kijken ernaar uit om de voortdurende ontwikkeling van Mavia naarmate de game dichter bij de lancering komt”, zegt Patrick Carney, oprichter en CEO van Tribe Gaming.

Tribe heeft legendarische stukken land op Mavia gekocht en Tribe zal in het spel worden gebrandmerkt. Legendarische stukken land op Mavia hebben de beste locaties en pronken met luxe ontwerpen.

Stam kan de stukken land gebruiken om bases te creëren om andere bases en spelers op het eiland te bevechten. De bases kunnen ook tegen een vergoeding aan andere spelers worden verhuurd of partnerschappen aangaan die de groei van het ecosysteem zullen bevorderen.

Mavia’s focus op P2E gaming

Mavia is een protocol dat wordt ondersteund door enkele van de toonaangevende spelers in de cryptocurrency sector, waaronder Binance, Crypto.com Capital en Genblock Capital. Het platform legt de nadruk op esports en competitieve gaming initiatieven, en deze samenwerking zal zijn aanwezigheid in de esports sector verstevigen.

Heroes of Mavia is gemaakt op het Ethereum netwerk. Elke speler op het platform werkt aan het uitbreiden van zijn basis met behulp van de middelen die zijn verkregen van de andere bases. Het probeert het landschap van niet-fungible token (NFT) te veranderen.

De uitvoerend directeur van Skrice Studios, Yvan Feusi, gaf commentaar op de ontwikkeling en zei:

Ons team kan niet gelukkiger zijn met Tribe als officiële partner van Mavia. Terwijl we onze game verder blijven pushen in de ruimte van competitief gamen en esports, is het van essentieel belang dat we nauw samenwerken met doorgewinterde veteranen van deze ruimte.

Het bericht Mavia werkt samen met Tribe gaming voor esports P2E gaming verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*