Crypto-Prijzen.nl

Maverick trok $8 miljoen aan in door Pantera geleide financieringsronde

Maverick trok $8 miljoen aan in door Pantera geleide financieringsronde

Nieuw protocol voor derivaten zonder toestemming Maverick kondigde aan dat het $ 8 miljoen aan financiering had aangetrokken van toonaangevende investeerders om zijn baanbrekende ALP technologie (Automated Liquidity Placement) en open activalijstmodel te lanceren, vernam Invezz uit een persbericht.

Maverick sloot ook strategische partnerschappen met liquiditeitsverschaffers om een revolutie teweeg te brengen in DeFi derivaten. De financieringsronde werd geleid door Pantera Capital met deelname van Circle Ventures, Altonomy, CMT Digital, Gemini Frontier Fund, Coral Ventures, GoldenTree Asset Management, Tron Foundation, LedgerPrime, Spartan Group en Taureon.

Financiering om protocol te helpen lanceren mainnet product

De financiering zal Maverick helpen om zijn mainnet product halverwege dit jaar te lanceren. Het zal het ook in staat stellen zijn protocol te schalen door zijn kernteam voor machine learning en zakelijk snel te laten groeien.

Meer inclusieve crypto activa lijst

Het is momenteel moeilijk voor gebruikers om mid-cap tokens te verhandelen op eeuwigdurende markten, zelfs op nominaal toestemmingsloze handelsprotocollen. Gedecentraliseerde derivatenbeurzen hebben maximaal 30 handelsparen. CEX’s hebben er daarentegen honderden.

Derivaten vormen meer dan de helft van het dagelijkse cryptohandelsvolume, dus er zijn veel mogelijkheden voor een DEX derivaten die open notering mogelijk maakt. Het platform gebruikt een protocol om elke notering van een handelspaar te openen. Tegelijkertijd kan elk ERC20 token als onderpand worden gebruikt.

Toonaangevende prijzen

Maverick’s eigen Gaussiaanse ALP vAMM, een innovatief mechanisme dat liquiditeit automatisch effectiever rond de marktprijs positioneert, belooft toonaangevende prijzen. De automatisering maakt het voor liquiditeitsverschaffers effectief overbodig om hun onderpand te beheren of anderen te betalen om het te doen.

Maverick medeoprichter Alvin Xu merkte op:

Als veteraan in de crypto industrie zie je veel trends komen en gaan. Een ding dat nog steeds geldt, is dat de waarde van een handelsplatform komt door mensen toegang te geven tot de nieuwste en beste crypto activa. Eeuwigdurende markten hebben nog steeds niet de mogelijkheid om snel nieuwe activa op de lijst te zetten vanwege het intensieve werk dat nodig is om een duurzame markt op gang te brengen. Met Maverick zijn we hier om dat paradigma te veranderen door gebruik te maken van ALP. Markten kunnen nu door de gemeenschap worden gecreëerd met veel minder kapitaal, maar bieden nog steeds een geweldige ervaring voor handelaren.

Pantera Capital co-CIO Joey Krug voegde toe:

DeFi heeft iemand nodig om te voldoen aan de vraag naar derivaten die zijn gebouwd op mid-cap en long-tail activa die onvoldoende worden bediend door bestaande beurzen. Pantera gelooft dat Maverick het protocol is om dit te bereiken. De innovatieve marktstructuur is klaar om een aanzienlijk deel van de markt te veroveren door lage slippage aan handelaren en onderhoudsarme, kapitaalefficiënte staking aan LP’s.

La notizia Maverick trok $8 miljoen aan in door Pantera geleide financieringsronde era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*