Crypto-Prijzen.nl

Matt Damon’s Water.org werkt samen met Crypto.com

Matt Damon’s Water.org werkt samen met Crypto.com

Crypto.com, de meest dynamische en snelstgroeiende cryptobeurs ter wereld, werkt samen met Matt Damon en Water.org, een wereldwijde NPO die de Hollywood acteur mede heeft opgericht, om schoon water en sanitaire voorzieningen te brengen aan mensen in nood, leerde Invezz van een persbericht. Crypto.com doneert $ 1 miljoen aan Water.org ter ondersteuning van hun missie.

Gelijke toegang tot levensveranderende hulpbronnen

De beurs zal ook maatregelen introduceren om meer mensen over de hele wereld aan te moedigen de zaak te steunen. Beide partijen geloven in gelijke toegang tot platforms en levensveranderende middelen. Het partnerschap brengt crypto gebruikers over de hele wereld samen om deze missie te ondersteunen. Matt Damon merkte op:

Er zijn innovatieve bedrijven en slimme oplossingen nodig om enkele van ’s werelds grootste sociale uitdagingen op te lossen, zoals universele toegang tot veilig water. Naarmate onze financiële oplossingen en platforms evolueren, kunnen we ze voorgoed gebruiken. Crypto.com en Water.org werken beide aan een positieve transformatie en onze innovatieve, financiële oplossingen zullen levens en de wereld helpen veranderen.

Kris Marszalek, mede-oprichter en CEO van Crypto.com zei:

We zijn erg trots om samen te werken met Matt Damon en Water.org om hun missie direct te ondersteunen en tegelijkertijd crypto gebruikers over de hele wereld aan te moedigen om zich bij ons aan te sluiten bij deze inspanning. Het succes en het ware potentieel van cryptocurrency zal alleen plaatsvinden wanneer het grootste aantal mensen toegang heeft tot de tools die nodig zijn om volledige controle te hebben over ons eigen leven, financiën en toekomst.

Het snelst groeiende cryptocurrency platform ter wereld heeft ook een van de meest populaire cryptokaarten, de Crypto.com Visa Card, die de kloof overbrugt tussen crypto en traditionele financiën. Het is een gemakkelijke, volledig veilige en zeer toegankelijke manier voor crypto leken om de toekomst van financiën te betreden.

Missie om iedereen controle te geven over hun geld en gegevens

Crypto.com is op een missie om crypto mainstream te maken, omdat dit iedereen controle geeft over hun geld, gegevens en identiteit, waardoor zelfbeschikking en financiële vrijheid werkelijkheid worden.

De cryptobeurs leidt de wereldwijde overgang naar crypto door zich te concentreren op het ontwikkelen van een gereguleerd bedrijf overal waar ze actief zijn. Bovendien heeft Crypto.com beloofd tegen eind 2022 CO2 negatief te worden.

The post Matt Damon’s Water.org werkt samen met Crypto.com appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*