Crypto-Prijzen.nl

MATIC prijsvoorspelling nu Polygon een partnerschap aangaat met DraftKings

MATIC prijsvoorspelling nu Polygon een partnerschap aangaat met DraftKings

De prijs van Polygon (MATIC) bleef maandag stabiel, zelfs nadat de ontwikkelaars een grote deal met DraftKings hadden aangekondigd. De MATIC prijs handelt op $1,4965, wat iets onder de weekendhoogte van $1,6285 ligt.

Partnerschap Polygon en DraftKings

Polygon is het grootste Layer 2 blockchainproject ter wereld. MATIC, het oorspronkelijke token, heeft een marktkapitalisatie van meer dan $ 10 miljard, waarmee het de 21e grootste token ter wereld is.

Polygon helpt ontwikkelaars om hun door Ethereum gebouwde applicaties te optimaliseren. Het doet dit door enkele van de grootste uitdagingen op te lossen waarmee Ethereum wordt geconfronteerd, zoals lage snelheid, schaalbaarheid en hogere transactiekosten.

Tot op heden zijn er honderden projecten gebouwd met behulp van Polygon’s platform. Enkele van de meest populaire zijn Curve, Aave en SushiSwap. In totaal hebben al deze applicaties een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $ 4,5 miljard.

Aan de andere kant is DraftKings een van de grootste gokbedrijven ter wereld. Het heeft een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 20 miljard en is bezig Entain te kopen voor ongeveer $ 22 miljard.

Nu werken DraftKings en Polygon waarbij de eerste de technologie van Polygon zal gebruiken. Precies, DraftKings zal Polygon gebruiken om zijn Marketplace service aan te drijven. DraftKings wordt ook een validator van Polygon’s nodes. Validators zijn partijen in een proof-of-stake netwerk die de kans krijgen om blokken te verifiëren. In een verklaring zei de CEO van DraftKings:

“Schaalbaarheid en duurzaamheid blijven een van de cruciale uitdagingen van blockchain technologie, dus terwijl we vandaag de basis leggen voor de visie van DraftKings Marketplace, zijn de uitgebreide inzichten en bewezen producten van Polygon rond schaalbare oplossingen van onschatbare waarde.”

De aankondiging is een belangrijke validatie van Polygon en zou kunnen helpen om de MATIC prijs te verhogen. Ten eerste is Polygon hard op weg een toonaangevende speler in de NFT industrie te worden.

MATIC prijsvoorspelling

MATIC price

De 1-dag grafiek laat zien dat de MATIC prijs zich de afgelopen weken in een smal bereik heeft bevonden. De prijs heeft moeite om boven het belangrijkste weerstandsniveau van $ 1,7860 te komen. Het is ook een paar punten boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen.

Het ligt ook iets onder het 50% Fibonacci retracementniveau. Daarom zijn de algemene vooruitzichten van de Polygon prijs op dit moment neutraal. Een bullish beeld wordt alleen bevestigd als de prijs boven de weerstand van $1,7860 weet te komen.

The post MATIC prijsvoorspelling nu Polygon een partnerschap aangaat met DraftKings appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*