Crypto-Prijzen.nl

MATIC prijsprognose: kan MATIC in waarde terugveren?

MATIC prijsprognose: kan MATIC in waarde terugveren?

Polygon MATIC/USD is in wezen een platform met meerdere niveaus dat is ontwikkeld om Ethereum te schalen door middel van sidechains.

MATIC is het native cryptocurrency token dat het Polygon netwerk aandrijft en wordt gebruikt als een middel om de ontwikkeling binnen het netwerk te stimuleren en kan zelfs worden gebruikt voor staking of voor het betalen van transactiekosten.

De lancering van Finity als katalysator voor groei

De laatste tijd zijn er tal van ontwikkelingen geweest binnen het Polygon ecosysteem.

Op 22 februari hebben we besproken hoe een white hat hacker een beloning van $ 75.000 kreeg voor het detecteren van ab ug binnen Polygon (MATIC).

Op 22 februari 2022 maakte het Polygon team echter een officiële aankondiging op de blog dat ze Finity hebben gelanceerd als een manier om de UI/UX problemen van Web 3 op te lossen.

De Cambrische explosie van gedecentraliseerde applicaties (dApps) is een positief teken voor de algehele acceptatie van Web3.

Dat gezegd hebbende, Finity is een door de gebruiker onderling verbonden systeem van ontwerpelementen dat bedoeld is om teams snel hun producten te laten prototypen, lanceren en schalen zonder echt concessies te doen aan de esthetiek of de bruikbaarheid.

Dit sluit goed aan bij de algemene missie van Polygon om een breed scala aan veilige, snelle en betaalbare oplossingen aan te bieden naast energie-efficiënte Ethereum schaal- en infrastructuuroplossingen voor ontwikkelaars om dApps bovenop te bouwen, en kan de waarde van het MATIC token naar voren brengen.

Moet u Polygon (MATIC) kopen?

Op 23 februari had Polygon (MATIC) een waarde van $ 1,53.

Om echt te zien wat dit waardepunt betekent voor de toekomstige waarde van het Polygon (MATIC) token, gaan we over het hoogste punt van waarde aller tijden heen en vergelijken het met de waarde die het de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde ooit van de Polygon (MATIC) token was op 27 december 2021, toen de token een waarde van $ 2,92 bereikte. Dit betekent dat het token op zijn ATH $ 1,39 hoger in waarde was of met 91%.

Polygon (MATIC) zag zijn hoogste punt van waarde op 1 januari 2022, toen het token een waarde van $ 2,58 bereikte.

Het laagste punt was echter op 24 januari, toen de token in waarde daalde tot $ 1,32.

Dit betekent dat het token in waarde is gedaald met $ 1,26 of met 49%.

Van 24 januari tot 23 februari zag de token echter ook een waardestijging van $ 0,21 of met 16%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat het MATIC token eind maart 2022 $ 2 zal bereiken.

Het bericht MATIC prijsprognose: kan MATIC in waarde terugveren? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*