Crypto-Prijzen.nl

Mastercard koopt CipherTrace om de veiligheid van zijn crypto ecosysteem te waarborgen

Mastercard koopt CipherTrace om de veiligheid van zijn crypto ecosysteem te waarborgen

Betalingsverwerkingsgigant Mastercard heeft zojuist een nieuwe stap gezet om ervoor te zorgen dat zijn toegang tot de cryptowereld veilig en vertrouwd zal zijn. Het bedrijf besloot om de beveiliging van zijn groeiende digitale activa ecosysteem aan te pakken – of liever, om een bedrijf over te nemen dat het professioneel doet, en het in plaats daarvan te laten doen.

Dit leidde ertoe dat de betalingsverwerker CipherTrace kocht, een bekend crypto en blockchain intelligentiebedrijf. CipherTrace is bekend geworden door het aanbieden van AML- en fraudebeschermingsoplossingen aan velen in de digitale activaruimte. Nu, met deze nieuwe aanwinst van Mastercard, zal het bedrijf ook wonderen doen voor de toekomst van crypto adoptie.

Mastercard helpt zelf te profiteren van de betrokkenheid van CipherTrace door zijn klanten de broodnodige transparantie te bieden als het gaat om betalingen en investeringen in crypto. Dit zal zijn klanten in staat stellen de risico’s die de crypto-industrie met zich meebrengt beter te begrijpen, en het zal Mastercard ook helpen om de naleving van de regelgeving te waarborgen.

Mastercard zal de cryptosector controleren op frauduleuze activiteiten

Mastercard’s president van Cyber Intelligence, Ajay Bhalla, gaf commentaar op de verhuizing en zei dat het bedrijf een degelijke basis heeft gevonden als het gaat om de beveiliging van Mastercard en dat het van plan is hierop voort te bouwen. Bhalla voegde eraan toe dat de industrie en haar activa de handel mogelijk volledig opnieuw zouden kunnen bedenken, waardoor dagelijkse betalingen een stuk efficiënter en inclusiever zouden worden.

Ondertussen stelt CipherTrace Mastercard in staat om frauduleuze activiteiten voor meer dan 7.000 munten nauwlettend in de gaten te houden. Het bedrijf zal CipherTrace ook kunnen gebruiken om te bepalen welke munten het volgende moeten ondersteunen en zijn aanbod nog verder uit te breiden.

De eigen CEO van CipherTrace, Dave Jevans, zei dat dit een kans voor zijn bedrijf is om de crypto economie veilig te houden, en zowel hij als zijn bedrijf zijn verheugd om zich bij Mastercard aan te sluiten.

Het is ook vermeldenswaard dat, nu Mastercard naar crypto is gegaan, dit nog een ander invloedrijk bedrijf is dat de adoptie van crypto wil stimuleren. Het werkt er al aan om zijn klanten een breed scala aan diverse crypto betalingsopties aan te bieden. Om nog maar te zwijgen van het crypto adoptie initiatief, dat sinds de lancering in juli aan de gang is.

The post Mastercard koopt CipherTrace om de veiligheid van zijn crypto ecosysteem te waarborgen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*