Crypto-Prijzen.nl

Marlin (POND) registreert een stijging van 50% in 24 uur

Marlin (POND) registreert een stijging van 50% in 24 uur

De prijs van de Marlin (POND) munt vertoont sinds 8 september een stijgende lijn en het trendmomentum lijkt met de dag sterker te worden. Deze recente prijsbewegingen hebben de aandacht getrokken van de meeste crypto investeerders die nu proberen de munt aan hun cryptoportfolios toe te voegen.

In navolging van de toegenomen vraag heeft Invezz het volgende korte artikel gemaakt om investeerders te helpen met waar ze de Marlin (POND) kunnen kopen en ook om te weten wat het is.

Lees verder om meer te weten te komen over deze nieuwe munt.

Beste plaatsen om Marlin (POND) te kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van de Marlin (POND), dan bent u hier aan het juiste adres.

Ons team van professionals heeft grondig onderzoek gedaan en heeft de volgende geïdentificeerd als de beste platforms waar u Marlin (POND) munten online kunt kopen:

eToro

Registreer je onmiddelijk met eToro

LiquidityX

Registreer je onmiddelijk met LiquidityX

Wat is Marlijn (POND)?

Marlin (POND) munt is de oorspronkelijke token van het Marlin Protocol.

Marlin Protocol is een protocol dat een krachtige programmeerbare infrastructuur biedt voor Web 3.0- en DeFi-toepassingen.

POND wordt gebruikt als een utility-token binnen het protocol voor het uitvoeren van validatornodes. Om validator te worden, moet een POND houder de tokens inzetten om te stemmen over verschillende bestuurskwesties.

Moet ik vandaag Marlin (POND) kopen?

Afgaand op de bullish trend die Marlin (POND) drie dagen op rij heeft vastgehouden, zou het een goede investering kunnen zijn.

Het is echter belangrijk op te merken dat beleggen in cryptocurrencies extreem riskant is vanwege hun prijsvolatiliteit.

Marlin (POND) prijsvoorspelling

Hoewel het moeilijk is om een beslissende prijsvoorspelling van de Marlin (POND) te geven, omdat deze relatief nieuw is in de markt en het feit dat de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en er op elk moment grote marktschommelingen kunnen plaatsvinden, zijn de huidige marktprijsbewegingen zou een teken kunnen zijn van een langdurige bullish rally.

Desalniettemin kan de recente bullish trend een indicatie zijn dat de prijs van de munt zal blijven stijgen.

Marlin (POND) reacties op social media

The post Marlin (POND) registreert een stijging van 50% in 24 uur appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*