Crypto-Prijzen.nl

Marktstrateeg: Bitcoin kan een nieuw record bereiken, maar niet door Amazon

Marktstrateeg: Bitcoin kan een nieuw record bereiken, maar niet door Amazon

Michael Lee Strategy oprichter, Michael Lee, besprak de toekomst van Bitcoin op FOX Business op maandag 26 juli. Hij voerde aan dat de “beste dagen” van Bitcoin in het verschiet liggen nu de koning van crypto’s aan kracht wint.

Amazon wil Bitcoin (BTC/USD) betalingen voor het einde van het jaar accepteren. Een rapport onthulde dit nieuws eerder vandaag, daarbij verwijzend naar een insider. Het bedrijf plaatste dit weekend ook een vacature, op zoek naar een expert op het gebied van cryptocurrency en blockchain strategie. In het interview noemde marktstrateeg Michael Lee het nieuws rond de vacature “een vergezocht gerucht dat ze iemand zullen inhuren en Amazon op een dag Bitcoin zal accepteren”. Hij voegde eraan toe dat Bitcoin een “vluchtig actief was … dat eerder dit jaar $ 60.000 bereikte als gevolg van het eindeloos printen van geld”. Zijn kijk op het actief is echter verre van negatief. Hij noemde Bitcoin een alternatief dat problemen als inflatie kan omzeilen:

“Op een gegeven moment zal elke valuta die ooit is gemaakt, mislukken. Bitcoin is daar een alternatief voor.”

Op de vraag of het mogelijk was om meer stimulansen van de overheid te krijgen en of dat is waar Bitcoin op handelde, zei Lee:

“Het is moeilijk om deze bewegingen uit te leggen. Het is heel erg een momentumklasse. Vervolgtransacties blijven met het momentum komen. Zodra je een beetje momentum krijgt, blijven de vervolgtransacties komen en komen en komen. En dan ga je ineens van 29.000 naar bijna 40.000 in iets meer dan een week tijd. Het duurt lang voordat we een soort van afbouw of restrictief beleid van de Federal Reserve zien. En zo is het niet alleen met de Fed, zo is het ook met centrale banken wereldwijd.”

Volgens hem zal Bitcoin om deze exacte reden waarschijnlijk nieuwe hoogtepunten bereiken. Dit kan in de komende maanden gebeuren, of misschien niet. Hij sprak de verzekering uit dat de beste dagen van Bitcoin nog moeten komen.

The post Marktstrateeg: Bitcoin kan een nieuw record bereiken, maar niet door Amazon appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*